Android app laten ontwikkelen

Android app laten maken bij Gillz

Android is vandaag de dag het meest gebruikte mobiele platformen en het groeit dagelijks nog in marktaandeel. Één reden is dat het besturingssysteem Android open-source is en is daarom geliefd bij veel smartphone fabrikanten omdat iedereen vrij zijn eigen software kan uitbrengen. Het maken van dergelijke software is echter een ander verhaal en voor de professionele aanpak bij het laten maken van een Android app is Gillz uw keuze!


Heeft u een idee? Wilt u uw commerciële bereik vergroten of werkt u in uw onderneming al met interne Android apps, maar heeft deze extra functionaliteit nodig of functioneert deze niet meer goed? Er zijn genoeg redenen te verzinnen waarom een Android app laten maken bij Gillz een goed idee is. Voor de initiele bouw, verdere ontwikkeling, vernieuwing en optimalisatie is Gillz uw partner.

Uw wensen in een Android app

Een Android app laten maken doen wij op basis van uw ideeën en wensen. Wij denken met u mee, werken uw plannen uit, voorzien daarbij alle functionaliteiten en bieden u innovatie. Op basis hiervan brengen wij altijd creatieve oplossingen die u zullen bevallen. Dat maakt dat veel bedrijven u al voorgingen en Gillz inschakelden om een Android app te laten maken. Meer weten? Maak een afspraak, wij denken graag persoonlijk met u mee.

Totaaloplossingen op maat

Wij richten ons op het bieden van totaaloplossingen op maat. Enerzijds richt dat zich op een Android app laten maken, maar tevens kunnen wij de uitbreiding naar webbased platformen en websites voor u realiseren. De inrichting verzorgen wij op dermate efficiënte wijze dat alles met elkaar samenhangt en communiceert, waardoor het voor uw onderneming ideaal is in gebruik.

Gillz is uw partner voor software ontwikkeling. Wij denken in oplossingen en bieden hierin de laatste technologische aanpak, zodat het eindresultaat altijd future proof is. Ook zorgen wij dat uw opdracht de doelgroep bereikt of optimaal functioneert in uw werkomgeving. Gillz, uw partner voor deelprojecten en complete oplossingen op maat.

Android ontwikkelaars

Gillz bestaat uit een team van ervaren Android ontwikkelaars dat in staat is om elke gewenste app voor u te ontwikkelen. Wij kunnen hier specifiek met Android aan de slag gaan waarin wij uitgebreide mogelijkheden hebben om aan uw wensen te voldoen. In een breder perspectief kunnen wij ook onze React Native of Xamarin ontwikkelaars op uw project zetten voor als u plannen heeft uw idee of app breder beschikbaar te maken voor onder andere iOS.

Onze Android ontwikkelaars en React Native ontwikkelaars realiseren al uw wensen, maar dat is slechts het topje van de ijsberg. Gillz huisvest nog veel meer kennis en talent. Zo kunt u bij ons terecht voor webapplicaties en PHP programmeerwerk evenals voor slim software nabouwen. Wij maken het voor u werkelijkheid.

Op zoek naar specifieke experts in development of zoekt u uitstekende Android ontwikkelaars voor het maken van uw Android app? Wij staan natuurlijk dagelijks voor u klaar. Maak een afspraak, wij helpen u verder met het realiseren van uw plan.


Bob van der Panne - Commericeel Directeur
Meer weten?

Sparren over de mogelijkheden of een kostenindicatie? Mail of bel direct Bob van der Panne.