Een Android app laten maken

Android is vandaag de dag een op mobiele platformen veel gebruikt besturingssysteem en het groeit nog dagelijks in marktaandeel. Het voordeel van dit besturingssysteem is dat het open-source is.

Hierdoor is het mogelijk dat iedereen voor Android vrij zijn software kan uitbrengen.

Het maken van dergelijke software is echter een ander verhaal en voor de professionele aanpak bij het laten maken van een Android app is Gillz uw beste keuze.

Heeft u een idee? Wilt u uw commerciële bereik vergroten of werkt u in uw onderneming al met interne Android apps, maar heeft deze een upgrade nodig/functioneert deze niet goed genoeg meer? Er zijn genoeg redenen te verzinnen waarom een Android app laten maken een goed idee is.

Android app

De wens om een Android app te laten ontwikkelen?

Laat uw wensen achter en wij denken met u mee.

Vernieuwing, commercie, automatisering, optimalisatie enzovoort. Voor alles is Gillz hierin uw partner met gedegen creatieve maatoplossingen.

Uw wensen in een Android app

Een Android app laten maken doen wij op basis van uw ideeën en wensen. Wij denken met u mee, werken uw plannen uit, voorzien daarbij alle functionaliteiten en bieden u innovatie. Op basis hiervan brengen wij altijd creatieve oplossingen die u zullen bevallen. Dat maakt dat veel bedrijven u al voorgingen en Gillz inschakelden om een Android app te laten maken. Meer weten? Maak een afspraak, wij denken graag persoonlijk met u mee.

Totaaloplossingen op maat

Wij richten ons op het bieden van totaaloplossingen op maat. Enerzijds richt dat zich op een Android app laten maken, maar tevens kunnen wij de uitbreiding naar webbased platformen en websites voor u realiseren. De inrichting verzorgen wij op dermate efficiënte wijze dat alles met elkaar samenhangt en communiceert, waardoor het voor uw onderneming ideaal is in gebruik.

Gillz is uw partner voor software ontwikkeling. Wij denken in oplossingen en bieden hierin de laatste technologische aanpak, zodat het eindresultaat altijd future proof is. Ook zorgen wij dat uw opdracht de doelgroep bereikt of optimaal functioneert in uw werkomgeving. Gillz, uw partner voor deelprojecten en complete oplossingen op maat.

Android ontwikkelaars

Gillz bestaat uit een team van ervaren Android ontwikkelaars dat in staat is om elke gewenste app voor u te ontwikkelen. Wij kunnen hier specifiek met Android aan de slag gaan waarin wij uitgebreide mogelijkheden hebben om aan uw wensen te voldoen. In een breder perspectief kunnen wij ook onze Xamarin ontwikkelaars op uw project zetten voor als u plannen heeft uw idee of app (later) breder beschikbaar te maken voor onder andere iOS.

Onze Android ontwikkelaars en Xamarin ontwikkelaars realiseren al uw wensen, maar dat is slechts het topje van de ijsberg. Gillz huisvest nog veel meer kennis en talent. Zo kunt u bij ons terecht voor webapplicaties en PHP programmeerwerk evenals voor slim software nabouwen. Wij maken het voor u werkelijkheid.

Op zoek naar specifieke experts in development of zoekt u uitstekende Android ontwikkelaars voor het maken van uw Android app? Wij staan natuurlijk dagelijks voor u klaar. Maak een afspraak, wij helpen u verder met het realiseren van uw plan.

Bob van der Panne - Commericeel Directeur

Kan ik u helpen?

Wilt u sparren over de mogelijkheden of een indicatie van de mogelijke kosten? Mail Bob van der Panne of bel 06 18 488 698.

Direct contact