Android app maken, dat doet Gillz

Android apps maken, ons specialisme

Met de komst van smartphones en tablets is mobiel werken gemakkelijker én gebruikelijker dan ooit. Hier springt Gillz op in door haar brede expertise als ontwikkelaar van mobiele Android applicaties aan te bieden. Voor Android apps - native Java of React Native - kunt u daarom altijd bij ons terecht. Android apps maken is één van onze dagelijkse bezigheden en dit doen wij voor bekende merken, ondernemers, farmaceuten en start-ups.


De apps worden gemaakt volgens de laatste standaarden en bieden tevens toekomstperspectief door de logische structuur in de opbouw. Dat betekent voor u dat wij Android apps maken die future proof zijn. Dat is enerzijds goede ondersteuning bieden, anderzijds ontwikkelen met de meest moderne technieken.

Wensen en mogelijkheden

Dat stelt ons in staat om bij Android apps maken te kijken naar achterliggende mogelijkheden. Denk aan de integratie van de app(s) in uw bestaande infrastructuur. Ook kunnen wij rondom uw Android app een nieuwe webbased applicatie ontwikkelen, waardoor de functionaliteiten op een breder platform beschikbaar zijn.

Wat uw wens ook is, van zakelijke Android apps tot sociale apps maken, Gillz is uw specialist om alle wensen te vertalen naar een prachtig product. Wat kunnen wij voor u betekenen met Android apps maken? Laat u verrassen en informeren. Bezoek ons kantoor en wij zetten voor u alle mogelijkheden uiteen. Innovatie en creativiteit, dat is wat Gillz u belooft!

Android app ontwikkeling

De Android app ontwikkeling bij Gillz is heel erg afgestemd op innovatie en creatieve maatoplossingen. Dat richt zich zowel op de individuele app alsook op complete softwareplatformen. Wij kunnen voor u het gehele softwareplatform realiseren waarbij wij werken met specifiek voor u ontwikkelde webbased bedrijfsapplicaties, apps en websites.

In het verlengde van Android apps maken kunt u tevens bij Gillz terecht voor een iOS app laten maken. Ook hierin passen wij weer innovatieve oplossingen toe, denk bijvoorbeeld aan Xamarin. Hiermee zijn wij in staat om de app één keer te ontwikkelen en direct toepasbaar te maken op zowel Android als iOS. Wel zo gemakkelijk als u een budget heeft voor één app, maar eigenlijk een zo breed mogelijke ondersteuning wenst, nietwaar?

Diverse ondernemers evenals commerciële partijen en creatieve bureaus kloppen geregeld bij ons aan voor Android apps maken. Wij hebben daarom een uitgebreid portfolio waarin u onze Android app ontwikkeling terugziet en uiteraard voegen wij ook u graag toe aan ons overzicht.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wij presenteren u een helder overzicht van al onze mogelijkheden.


Bob van der Panne - Commericeel Directeur
Meer weten?

Sparren over de mogelijkheden of een kostenindicatie? Mail of bel direct Bob van der Panne.