Een Android developer inhuren

Gillz is als Android developer, uw professionele partner voor het ontwerpen en uitwerken van uw Android app voor smartphones en tablets. Wij zetten niet alleen uw wensen en behoeften om in een werkbare applicatie, wij denken ook met u mee. Met klanten als Qmusic, Wolters Kluwer, BENU Apotheken en De Persgroep weten wij als geen ander hoe een intelligente app moet zijn vormgegeven. Voor zowel grote als kleine ondernemingen kunnen wij een Android app ontwikkelen. React Native is daarbij onze standaard maar we hebben ook ruime ervaring op het gebied van native Android, Xamarin en Mendix.


Gillz heeft als Android developer alle kennis in huis. Als Android app developer met een team van ervaren Android specialisten begeleiden wij u tijdens het hele proces. Van A tot Z. Naar wens nemen wij het gehele proces voor u over.

Geen omkijken meer naar het proces

Bij een Android app ontwikkelen komen veel zaken kijken, die u als bedrijf wellicht niet allemaal zelf wilt uitwerken. Analyses, prototyping, user testing, projectbegeleiding zijn enkele voorbeelden. Gillz biedt u als Android developer daarin veel mogelijkheden om u volledig te ontzorgen, hierbij werken met een scrum of kanban methodiek. Met een proactieve houding en goede begeleiding, heeft u bij ons geen omkijken meer naar het proces.

Tijdens de intake – wij noemen dat graag elkaar begrijpen – bespreken wij uitgebreid uw bedrijfsdoelen, persoonlijke wensen en behoeften op het gebied van een Android app ontwikkelen. Budget en andere zaken als ontwikkelen voor verschillende platformen, komen ter sprake. Niet alleen Android maar ook iOS apps of bedrijfsapplicaties kunnen wij verzorgen.

Onze expertise gaat verder dan alleen Android

Als het gaat om intelligente applicaties voor verschillende devices dan is Gillz de partner die met u meedenkt. Onze expertise strekt zich uit van technische kennis tot bedrijfskundige kennis van zorg, media en software. Door deze brede kennis weten wij waar voor u kansen liggen en welke stappen u met een applicatie kunt maken. Gillz is als Android developer dé partij die u verder helpt. Voor nu maar ook voor in de toekomst.


Bob van der Panne - Commericeel Directeur
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met mij op via b.vanderpanne@gillz.nl of 06 18 488 698 voor een persoonlijke gesprek over uw Android app.