Innoveer op het snijvlak van business en IT

Laat uw app bouwen bij Gillz

Gillz is specialist op het gebied van het bouwen van apps, webapplicaties en websites. Deze drie pijlers vormen de basis van ons bedrijf en kunnen als één geïntegreerd platform gecreëerd worden. Een belangrijk aspect hiervan is natuurlijk de mobiele applicatie, nog nooit was het zo eenvoudig direct in contact te staan met uw klant of medewerker. Een goede mobiele app is daarmee disruptief voor elk proces of business, denk aan Airbnb & Uber. Bij Gillz kunt u daarom terecht voor het laten bouwen van een 'cutting-edge' app.


Bekende merken, ondernemers, farmaceuten en start-ups kloppen geregeld bij ons aan om hun disruptieve app te laten bouwen, omdat wij met onze (technische) expertise altijd aansluiting vinden op de gestelde wensen en doelen. Hierbij zijn innovatie, creativiteit en efficiëntie zeer belangrijk.

Innovatie, creativiteit en efficiëntie

Wij innovatie, creativiteit en efficiëntie toe, waardoor een app bouwen bij Gillz voor u zo aantrekkelijk mogelijk wordt gemaakt. Hierin kennen wij geen beperkingen, aangezien wij met de meest moderne technologie werken.

Ook voor u gaan wij graag aan de slag met het bouwen van een app. Meer weten? Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer!

App bouwen voor scherpe kosten

Een veelgehoorde vraag is wat de kosten zijn van het laten bouwen van een app. Natuurlijk geven wij graag een duidelijke indicatie, zodat u weet waar u aan toe bent. Toch is dat veelal lastiger te bepalen dan dat het lijkt, want welke functionaliteiten wenst u? Waarvoor is het gebruik en wenst u integratie in een (bestaand) software platform? Allerlei factoren die een rol spelen bij het bepalen van de kosten.

Helder zijn, dat is wat hierin erg belangrijk is en daarom presenteren wij u graag een zeer duidelijke offerte gebaseerd op uw wensen en budget. Door inventieve ontwikkelmethodes toe te passen kan Gillz een hoop klaar spelen bij het realiseren van uw app, zonder dat hierbij de kosten enorm hoog oplopen. Meer weten over de kosten van een app laten bouwen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Uw mogelijkheden

Een app bouwen kan op veel verschillende manieren. Zoals al aangegeven is Gillz specialist in het ontwikkelen van apps geheel afgestemd op het publiek, de onderneming, het bedrijfsproces of het bestaande software platform. Hierbinnen werken wij met de laatste techniek en dat is voor u erg interessant.

Op zoek naar een ontwikkelaar die zowel een iOS-app als een Android app kan maken? Gillz kan het voor u verzorgen met haar Xamarin ontwikkelaars. U betaalt niet twee keer voor een app, maar slechts één keer, omdat wij middels Xamarin eenmalig de code schrijven die vertaalbaar is naar beide platformen.

Zoekt u een app die direct aansluit op uw website? Dan kunnen wij een hybride app voor u ontwikkelen. Kortom, de mogelijkheden zijn onbegrensd en wij verwelkomen u graag voor een kop koffie. Tijdens het gesprek zullen we met u de wensen in kaart brengen en op basis daarvan bekijken wij de beste aanpak. Vervolgens gaat Gillz voor u aan de slag en krijgt u uw gewenste product.

 


Bob van der Panne - Commericeel Directeur
Meer weten?

Sparren over de mogelijkheden of een kostenindicatie? Mail of bel direct Bob van der Panne.