React Native App laten ontwikkelen

App laten ontwikkelen

Gillz wordt ingeschakeld door grote bedrijven, ondernemers & start-ups voor het ontwikkelen van zeer uiteenlopende mobiele applicaties. In ons portfolio vindt u allerlei projecten waar Gillz met trots aan heeft gewerkt en wij voegen uw project daar graag aan toe. Als expert op het gebied van app development, kunt u voor elke vorm van een app laten ontwikkelen bij ons terecht.


Een app laten ontwikkelen klinkt erg gemakkelijk en bij Gillz is dat ook zo. Wij nemen voor u de tijd om alle wensen in kaart te brengen, de mogelijkheden uiteen te zetten en uiteraard presenteren wij u een strak plan van aanpak. U geniet hierin van voldoende mogelijkheden dankzij de expertise van ons team.

App ontwikkelen voor elk platform

Een app laten ontwikkelen is mogelijk voor elk gangbaar platform (iPhoneAndroid). Indien gewenst kunnen we dit koppelen aan een bestaande infrastructuur of deze voor u aanleggen.

Wij weten als geen ander dat een app laten ontwikkelen best een lastig aspect kan zijn in uw toekomstplannen. Is het nodig? Is het budgettair verantwoord? Past het in de campagne of uw onderneming? Maar maakt u zich geen zorgen. Wij denken met u mee, dragen innovatieve ideeën aan en bieden creatieve oplossingen. De app die Gillz voor u maakt zal u verder helpen. Kom langs voor een kop koffie en dan wisselen we al onze ideeën met elkaar uit.

Ongekende mogelijkheden

Met een jong team dat samen jarenlange ervaring heeft, hebben wij alle expertise in huis om voor u de app geheel op maat te maken. Gillz is bij het laten ontwikkelen van een app een aantrekkelijke keuze, omdat wij thuis zijn in alle moderne programmeertalen. Wij ontwikkelen native apps voor Android, iOS en webbased apps.

Een app laten ontwikkelen bij Gillz kent geen enkele beperking. U kan voor zowel commerciële doeleinden als zakelijke doeleinden bij ons terecht. Ons werk sluit aan op uw wensen, richt zich op de doelgroep en hanteert moderne technologie. U plukt hier de vruchten van, want wij bieden een efficiënte aanpak die leidt tot het beste resultaat. Een idee is bij Gillz door alle mogelijkheden een kans op innovatie!

Gillz, uw React Native ontwikkelaar

Innovatie, efficiëntie en doelgerichtheid zitten in het DNA van Gillz. De beste oplossing is wat wij u bieden en dat wordt mogelijk gemaakt door de kennis die altijd up-to-date is. Voor het laten ontwikkelen van een mobiele app is Gillz uw React Native ontwikkelaar. Dat sluit aan op onze efficiëntie, met React Native kunnen we tegelijk ontwikkelen voor iOS en Android en dat betekent voor u een kostenbesparing en meer snelheid. Daarnaast is de pool aan React Native developers groeiende en zorgt dat voor een overvloed aan plugins & componenten waardoor we nog sneller kunnen ontwikkelen.

Als React Native ontwikkelaar creëren wij prachtige apps die in een ‘universele’ taal worden geschreven en nadien direct toepasbaar zijn op zowel Android als iOS. Het programma wordt dus slechts één keer geschreven en werkt nadien gelijk op beide platformen. Deze werkwijze, het vooruit denken en de juiste middelen inzetten, is wat Gillz definieert.

Voor elke vorm van een app laten ontwikkelen bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt u voor uw eigen project onze expertise? U kan ook een React Native ontwikkelaar bij ons inhuren. Neem contact op voor meer informatie over al onze mogelijkheden.


Rogier Schippers - Technisch Directeur
Meer weten?

Sparren over de mogelijkheden of een kostenindicatie? Mail of bel direct Rogier Schippers.