Mendx developers voor uw app

Uw applicatie ontwikkelen bij Gillz

U heeft een idee voor een nieuwe applicatie? U wilt een applicatie ontwikkelen voor uw bedrijf of uitbreiding van uw bestaande systeem? U heeft Gillz gevonden en dat betekent dat u niet langer verder hoeft te zoeken. Wij zijn uw specialist in applicatie ontwikkeling. Wij richten ons op app & webbased maatwerkoplossingen, waarbij wij middels een professionele aanpak uw softwarepakket op maat realiseren.


Met het oog op de webbased maatoplossingen zijn wij tevens in staat om uw software uit te breiden met mobiele apps en eventueel een website.

Hierdoor kan een uitgebreid platform gecreëerd worden waardoor uw werkproces geoptimaliseerd wordt.

Mogelijkheden applicatie ontwikkelen

De mogelijkheden van een applicatie ontwikkelen kennen geen enkele beperking, omdat wij zeer veel kennis in huis hebben om aan alle wensen te voldoen. Een applicatie ontwikkelen kan individueel, maar liever kijken wij met u naar een totaaloplossing voor een effectief en doelgericht platform wat in contact staat met apps, websites en meer.

Ook voor u gaan wij graag aan de slag met een applicatie ontwikkelen. Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij zitten dagelijks voor u klaar om u uitgebreid te adviseren over onze mogelijkheden.

Slim software bouwen

In het kader van een applicatie ontwikkelen kan Gillz zowel gloednieuwe (web)applicaties voor u ontwikkelen, maar ook kunnen wij uw bestaande software vernieuwen en verbeteren. Als u met zeer specifieke software werkt, kunt u bij ons terecht voor het moderniseren van deze software.

Slim software bouwen staat voor applicatie ontwikkelen, maar dan met moderne technieken waardoor minder code nodig is. Dit is goed voor de snelheid van het software ontwikkelen alsook voor de kwaliteit van de software en het beheer hiervan. Wij bekijken uw huidige software en bouwen dit vervolgens na, waardoor u na oplevering geen nieuw leerproces hoeft te doorlopen.

Met slim software bouwen heeft u ook de garantie dat er een goede ondersteuning blijft en het biedt volop mogelijkheden tot uitbreiding. Dit kunt u eventueel zelf verzorgen, omdat de software dermate praktisch is ingericht dat u dit ook zelf kan leren.

Meer over slim software met betrekking tot applicatie ontwikkelen kunt u hier vinden.

Ontwikkeling mobiele applicaties

Een applicatie ontwikkelen voor uw onderneming of beoogde doelgroep is een belangrijk onderdeel van het werk dat Gillz voor u kan realiseren. Tevens zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van mobiele applicaties, welke wij in uw bestaande softwareomgeving kunnen integreren. Daarnaast kunnen wij de applicaties die wij voor u ontwikkelen gezamenlijk opbouwen met mobiele applicaties.

Doordat wij ons richten op webbased systemen, zal alles met elkaar in verbinding staan en dat stelt u, uw medewerkers of uw publiek in staat om snel en efficiënt van alle diensten gebruik te maken. De opgeslagen data is namelijk via verschillende kanalen beschikbaar.

Daarom is de ontwikkeling van mobiele applicaties een aspect wat Gillz veel toepast bij een applicatie ontwikkelen, omdat connectiviteit en efficiënt werken vandaag de dag belangrijker zijn dan ooit.

Meer weten over een applicatie ontwikkelen en de integratie met mobiele platformen? Maak een afspraak voor een verkennend gesprek.


Bob van der Panne - Commericeel Directeur
Meer weten?

Sparren over de mogelijkheden of een kostenindicatie? Mail of bel direct Bob van der Panne.