Bedrijfsapp laten maken

Bedrijfsapp laten maken?

Als bedrijf kunt u een app laten maken die precies aansluit bij uw bedrijfsdoelen en passend is bij de wensen en behoeften van u, uw medewerkers en uw klanten. Een app die werkt op alle apparaten - iPhone, Android, laptop - en samenwerkt met andere applicaties - eenvoudig koppelingen op basis van APIs. Gillz kan het hele proces van een bedrijfsapp laten maken uit handen nemen. Met onze bedrijfskundige & technische expertise, is Gillz de partij die uw (digitale) bedrijfsproces verbetert.


Bedrijfsapp laten ontwikkelen

Een bedrijfsapp laten ontwikkelen kan veel opleveren. Een bedrijfsapp integreren in uw interne en externe processen – klanten direct hun gegevens laten raadplegen – kan drastische veranderingen teweegbrengen. Minder telefonisch contact legt minder druk op uw organisatie. En de klant is zelfs sneller geholpen en daarmee eerder tevreden. Wat uw bedrijfsdoel ook is, wij kunnen een bedrijfsapp laten ontwikkelen voor u die uw bedrijf verder helpt.

Van doel, naar idee, naar mockup (functioneel ontwerp), wij zijn uw sparringpartner voor de juiste oplossing. De volledige ontwikkeling en uiteraard het in gebruik nemen van de app verzorgen wij ook voor u..

Cloud of eigen systemen

Door ons ontwikkelde bedrijfsapps draaien probleemloos in de cloud maar ook is het mogelijk uw app intern op uw eigen systemen te draaien als compliance dit eist. Verder kunnen wij eenvoudig onze app koppelen aan uw bestaande systemen via bestaande APIs en webservices.

Wie gingen u voor?

Met zowel grote als kleine klanten in het portfolio is Gillz een professionele en veelzijdige partij. Veel kennis en veel ervaring kenmerken de organisatie als een brede partner, waar iedereen met wensen voor een app laten maken terecht kan. Q-Music, BENU Apotheken en Wolters Kluwer gingen u al voor.

Neem vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken. Onder het genot van een kopje koffie, zullen wij voor u al uw wensen omzetten in een realistisch plan. Wat voorbereid is op de toekomst.


Bob van der Panne - Commericeel Directeur
Meer weten?

Sparren over de mogelijkheden of een kostenindicatie? Mail of bel direct Bob van der Panne.