Bedrijfsapplicaties ontwikkelt in Mendix

Bedrijfsapplicaties door Gillz

Gillz is als ontwikkelaar gespecialiseerd in alle moderne vormen van ontwikkeling. Voornamelijk de ontwikkeling van mobiele applicaties, bedrijfsapplicaties en websites. Ons uitgangspunt is dat we kijken naar efficiëntie, een breed draagvlak en prettig gebruik. Dit zonder de innovatie uit het oog te verliezen, want met onze middelen kunnen wij geheel afgestemd op uw wensen specifieke bedrijfsapplicaties ontwikkelen.


Naast geheel nieuwe bedrijfsapplicaties kunt u ook voor slim software (na)bouwen bij ons terecht. Binnen het kader van slim software zullen wij uw huidige bedrijfsapplicatie namaken, dan wel opnieuw opbouwen in een moderner en efficiënter jasje.

Bedrijfsapp & de cloud

Bij de ontwikkeling van bedrijfsapplicaties kunnen wij een brede ondersteuning bieden door de koppeling met mobiele applicaties en uw website te maken. Bijna al onze ontwikkelingen zijn web-based, waardoor alles qua informatie gemakkelijk overal inzichtelijk is.

De cloud is de toekomst en dat is waarin wij op de zaken vooruit lopen.

 Wat zijn voor u de mogelijkheden met betrekking tot bedrijfsapplicaties? Wij informeren u graag. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bedrijfsapp laten maken

Bedrijfsapplicaties is een omvangrijk begrip en vanzelfsprekend richten wij onze expertise puur op wat voor u nodig is. Dat kan simpelweg een mobiele bedrijfsapp laten maken zijn, ook kan het een combinatie zijn met een bedrijfsapplicatie die uw medewerkers gebruiken op desktops. Gillz is als specialist thuis in diverse vormen van ontwikkeling.

Dat betekent dat wij native, hybride en webbased applicaties kunnen ontwikkelen. Hierin passen wij verschillende programmeertalen toe, zoals Swift, Objective-C, Java (native), Xamarin, Mendix (hybride), HTML 5 (webbased) en meer. Met al die capaciteiten is er voor elk doel een gerichte oplossing.

Een bedrijfsapp laten maken binnen uw bestaande softwareplatform is geen enkel probleem, maar ook het vernieuwen van verouderde software is een mogelijkheid. Voor alles met betrekking tot bedrijfsapplicaties kunt u bij Gillz terecht, want wij zijn uw expert.

Uw voordeel bij een bedrijfsapp laten maken

Wat is hierin uw voordeel? Wij gebruiken de meest moderne technieken, waardoor het realiseren van bedrijfsapplicaties sneller gaat dan u gewend bent. Wij richten ons met ons team op uw wensen en bekijken de technische haalbaarheid en dat vertalen wij naar een prachtig resultaat.

Doordat wij efficiënt  te werk gaan met de meest moderne middelen bespaart u ook nog eens op de kosten zonder in te boeten op kwaliteit.

Dat levert uitstekende bedrijfsapplicaties en platformen op die geheel ingericht zijn op uw werkomgeving en onderneming. Wij denken uw wensen uit, passen creatieve oplossingen toe en zorgen voor een sterk staaltje techniek waar u jaren plezier van heeft. Maak een afspraak met één van onze adviseurs om meer te weten te komen over al onze mogelijkheden. De kop koffie staat al klaar.


Bob van der Panne - Commericeel Directeur
Meer weten?

Sparren over de mogelijkheden of een kostenindicatie? Mail of bel direct Bob van der Panne.