Wolters Kluwer: toegankelijke online kennis

Het aantal smartphones in Nederland is hoog en het internetgebruik verschuift steeds meer van desktops en laptops naar smartphones en tablets. Allerlei bedrijven spelen daarop in. Wolters Kluwer doet dat samen met ons.

Samen met Wolters Kluwer ontwikkelden we verschillende apps en voerden we een aantal online projecten uit, gericht op het makkelijker toegankelijk maken van content en functionaliteit. Belangrijke gegevens en nieuwe juridische informatie is door de inzet van onze tools nog makkelijker te vinden, te raadplegen en te delen.

C:\Users\bvand\Desktop\2017-04-07 16_03_00-Navigator - Sneller tot essentie - Wolters Kluwer.png
Mr. Online & Mr. Nieuws

Mr. Online is de portal voor juristen, Mr. Nieuws is de app voor de dagelijkse juridische actualiteit. Met Mr. Nieuws hebben juristen al het nieuws dat er voor hen toe doet elke dag binnen handbereik.

Mr. Online
JWB Online
JWB (civiel), voor iPhone en Android

De JWB (civiel)-app van Wolters Kluwer geeft samenvatting van de meest actuele civiele uitspraken van de Hoge Raad. Wekelijks worden nieuwe uitspraken toegevoegd en gaat er direct een notificatie uit naar de gebruiker.

Online kennistools

Voor Wolters Kluwer realiseerden we ook online projecten niet specifiek voor mobiel. Zo maken we het browsen op desktop of laptop interessanter.

Jaar:
2011 - 2017
Klant:
Wolters Kluwer
Disciplines:
apps
Technieken:
, , ,
Budget:
Vanaf € 5.000

Ideale manier om snel informatie te raadplegen
Stanley van den Bleek, COO Business Systems

Meerwaarde voor úw content

Wilt u uw content en functionaliteit ook aanpassen aan de moderne vraag? Ontdek hoe uw content nog makkelijker te vinden, te gebruiken en te delen is; voor de hele wereld of een selecte doelgroep. Vraag het ons. Wij helpen u graag verder.