Dyzle: altijd op temperatuur

Precisiemetingen zonder extra apparatuur. Digitaal gemeten, digitaal bewaard, gewoon via een app. Benut het potentieel van de apparatuur van uw medewerkers.

Dyzle zorgt voor hulpmiddelen om temperatuurregistratie volgens de wet- & regelgeving uit te voeren. Deze app is er daar één van: met de app kunnen gebruikers nauwkeurige temperatuurregistraties uitvoeren, gewoon met hun telefoon.

Dyzle logo
Dyzle App

Dyzle app leest temperatuur uit via digitale thermometer. Is ook mogelijk met bluetooth thermometers.

Controleren van producttemperatuur met een mobiele app

Bij veel ingrediënten en producten die gemaakt worden, is de temperatuur waarop ze gemaakt, getransporteerd en opgeslagen worden ontzettend belangrijk. Om te garanderen dat alles goed blijft, zijn hier wettelijke regels voor opgesteld. Dyzle zorgt voor hulpmiddelen om temperatuurregistratie volgens de wet- & regelgeving uit te voeren. Deze app is er daar één van: met de app kunnen gebruikers nauwkeurige temperatuurregistraties uitvoeren, gewoon met hun telefoon.

Een adequate aanpak zorgde ervoor dan de app snel & stabiel werkt met de nieuwe bluetooth thermometers.
Jan Allard Slurink, Dyzle Team leader ICT

Jaar:
2016 - heden
Klant:
Dyzle
Disciplines:
apps
Technieken:
, ,

App + bluetooth = gemak

Nauwkeurig temperatuur meten kan tegenwoordig prima met een bluetooth-thermometer. Gecombineerd met onze app kunnen gebruikers daarmee nu data uitlezen op hun iPhone. Daarnaast zorgt de app voor tijdige registratie en maakt het opstellen van realtime rapportages mogelijk. Meer dus dan meten alleen, en dat direct via de telefoons van de medewerkers. De app wordt inmiddels gebruikt door grote organisaties zoals Shell, waar het juiste temperatuurverloop voor veel processen van levensbelang is.

Uw processen stroomlijnen met een app?

Wilt u ook weten welke processen u makkelijker en goedkoper kunt organiseren via telefoons of tablets? Neem contact met ons op.