Pfizer: Prikassistent voor Mijn Enbrel-gebruikers

Medicijnen kunnen helpen tegen allerlei klachten. Door patiënten meer inzicht te geven in hun klachten en de effectiviteit van medicatie, kunnen zij ook zelf hun klachten verminderen. Wij hebben een aantal apps ontwikkeld die daarbij helpen.

Voor het persoonlijke karakter wilde Pfizer de gebruikers op maat kunnen herinneren aan hun eigen dosis, tijd en plek van injecteren. Mijn Enbrel is het resultaat.

pfizer logo

Medicatietrouw door app

Enbrel is een biologisch medicijn voor reumapatinten dat zij zelf moeten inspuiten. Medicijntrouw is bij Enbrel van cruciaal belang. Het is dus belangrijk dat iedereen zijn of haar persoonlijke schema precies volgt, in het dagelijks leven maar ook op vakantie. Juist vanwege het persoonlijke karakter wilde Pfizer de gebruikers op maat kunnen herinneren aan hun eigen dosis, tijd en plek van injecteren.

Blijvend in ontwikkeling

Wij blijven de app doorontwikkelen. Niet omdat deze niet goed was, maar om hem steeds beter aan te laten sluiten bij de belevingswereld van een steeds grotere gebruikersgroep. Sinds de lancering hebben we vier versies geïntroduceerd en de groep actieve gebruikers groeit nog steeds.

Jaar:
2013 - 2016
Klant:
Pfizer
Disciplines:
apps
Technieken:
,
mHealth iPhone App voor Pfizer

Flexibiliteit voorop

De kracht van deze app zit in de doorontwikkeling. Uw bedrijf en uw klanten staan ook niet stil: door constant te innoveren blijft uw app relevant voor uw doelgroep. Met deze flexibiliteit investeert u in continue groei van uw gebruikersgroep. Verdient uw app ook meer gebruikers? Bel, mail of app ons en vraag naar de mogelijkheden.

Praktische en persoonlijke informatie

Samen met onze partner ontwikkelden wij Mijn Enbrel, de persoonlijke app voor elke Enbrel-gebruiker. Die helpt het medicijn goed en regelmatig te gebruiken, wat voor dag het ook is, thuis en op reis.

Na het instellen van zijn of haar persoonlijke prikschema geeft de app:

  • Op de juiste momenten reminders voor het injecteren
  • Inzicht in de actuele voorraad van de beperkt houdbare medicatie
  • Toepasselijke informatie over Enbrel
  • Tips & tricks voor het omgaan met reuma
  • Adviezen voor op reis

Een mHealth app voor uw patiënten?

Meer bieden dan een medicijn? Wij denken graag mee hoe uw digitalisatie kunt inzetten voor een gezondere patiënt!