De kennis van medewerkers gedegen toetsen
Mediq

BENU: De kennistoets voor apothekersassistenten

Online toetsen afnemen met open vragen, automatische feedback en certificering en dat alles in een bestaande webomgeving. Kennis toetsen wordt steeds makkelijker, ook voor u. BENU is de apotheek met IQ. Medisch IQ wel te verstaan. En dat vergt nogal wat van de kennis van de assistenten van deze apothekersketen. Zij moeten hun kennis constant up-to-date houden. Elk kwartaal test BENU die kennis met onze webapplicatie. Handig, snel en betrouwbaar.

Kwaliteit gewaarborgd met online kennistoets

BENU is de apotheek met IQ. Medisch IQ wel te verstaan. En dat vergt nogal wat van de kennis van de assistenten van deze apothekersketen. Zij moeten hun kennis constant up-to-date houden. Elk kwartaal test BENU die kennis met onze webapplicatie. Handig, snel en betrouwbaar.

Open vragen in een webapplicatie

Wij ontwikkelden de toetsapplicatie met zowel meerkeuzevragen als open vragen. En dat is het unieke: de meeste andere applicaties weten alleen raad met meerkeuzevragen. Door het toevoegen van open vragen kan de kennis van de assistenten veel beter getoetst worden. De applicatie stuurt de antwoorden direct door naar de apotheker, die ze kan nakijken waar en wanneer het hem uitkomt. Zijn alle antwoorden nagekeken, dan stelt de applicatie de score vast en stuurt die naar de kandidaat.

Door korte lijnen konden we snel een goede app ontwikkelen voor een scherp budget. Charlotte Groenhuijzen, BENU Programmamedewerker Zorg

Certificering meteen op orde

Geslaagd? Dan krijgt de kandidaat ook meteen een certificaat. Bij BENU Apotheken krijgt de assistent automatisch een certificaat als hij of zij een 8 of hoger scoorde. Gaat het om geaccrediteerde opleidingen, dan kunnen de gegevens uit onze applicatie in een handomdraai worden geëxporteerd naar externe systemen voor accreditatiepunten.

Eenvoudig, automatisch en professioneel

De mogelijkheden van de toetsapplicatie: - Eenvoudig aanmaken van toetsen, examens of een herkansing - Automatisch beoordelen van meerkeuzevragen - Decentraal laten beoordelen van open vragen - Professioneel certificaat gekoppeld aan het halen van de toets - Tijdsgebonden examens instellen - Verificatiemogelijkheden voor fraudepreventie - Geschikt voor gebruik op mobiel & tablet - Toetsgegevens exporteren naar systemen voor accreditatiepunten

Uw eigen kennistool?

Wilt u de kennis van uw medewerkers ook gedegen toetsen? Via onze standaard kennistoetsapplicatie is dit heel snel en eenvoudig te realiseren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Manager
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen

Wellicht ook interessant: