BusterRent: wagenparkbeheer van A tot Z

Verkopen en conversie goed regelen via een aantrekkelijke website is één ding, de processen aan de achterkant stroomlijnen is een tweede. Vaak staan die los van elkaar, maar niet bij BusterRent.

BusterRent verhuurt busjes zonder dat daar ook maar één velletje papier aan te pas komt. Helemaal online, zonder gedoe met formulieren.

BusterRent busje
Computable Awards 2016

BusterRent is 1 van de 5 genomineerde voor de Computable Awards 2016

Auto’s (ver)huren met plezier

Auto’s huren is altijd een beetje een gedoe. Allerlei reserveringspapieren ondertekenen, kopieën van ID’s, rijbewijzen en betaalpassen inleveren, contracten in meervoud ondertekenen, wachten aan de balie tot de huurder dat allemaal voor je heeft afgerond. En dan begint de administratie voor het verhuurbedrijf pas echt. Bij BusterRent gaat dat nu anders. Het reserveren, inchecken, ondertekenen en betalen gaat helemaal digitaal. Ook aan de achterkant. Dat gaat voor klant en aanbieder dus een stuk sneller!

Ideale website, ideale conversie

Om het hele huurproces te automatiseren, hebben we het eerst grondig in kaart gebracht. Van reserveren en betalen tot afhalen en terugbrengen. Dat hebben we versimpeld tot een minimaal aantal stappen. Natuurlijk hielden we daarbij rekening met juridische verplichtingen. Dat stappenplan werkten we uit tot een technisch landschap van een website, de incheckprocedures en het back-end voor de medewerkers met plek voor afhandeling van reserveringen, schade en boetes.

Jaar:
2015 - 2017
Klant:
BusterRent
Disciplines:
webapplicaties, websites
Technieken:
,
Budget:
€ 12.500 - € 17.500

Ga ook digitaal!

Een busje huren kan nu dus compleet digitaal. Dat kan ook met uw wagenpark. Biedt u andere diensten? U kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen het proces voor u digitaliseren en waar mogelijk versimpelen. Overzichtelijk voor u, makkelijk voor uw klanten en als resultaat meer omzet. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.