Partner in techniek

KING is een creatief bureau gespecialiseerd in het uitrollen van internationale campagnes. Deze ontwerpers en projectmanagers versterken uw merk in print en online en bieden u state-of-the-art oplossingen die uw merk en uw conversie versterken.

KING doet graag waar ze goed in zijn: campagnes uitdenken en vormgeven. Voor de technische realisatie heeft KING al jaren een succesvolle partnership met Gillz. Wij adviseren in functionaliteit en techniek en realiseren samen websites en mobiele apps voor onder andere Philips, Sony en IDEXX . Zo kan KING zich volledig richten op haar kerncompetenties.

KING

Oplossing

Gillz verzorgt de technische realisatie van de producten die KING maakt. Dat betekent een bijnaa dagelijkse samenwerking met Gillz. Daarbij verzorgt KING de online vormgeving aan de voorkant en Gillz de technische realisatie aan de achterkant. Of het nu een website of mobiele app is.

Alles in huis

KING haalt met Gillz een complete developement tak in huis. Advies en realisatie. Of het nu gaat om een website met content management systemen zoals Drupal of WordPress, webshops, webapplicaties of mobiele apps, Gillz levert ontwikkelaars met hun eigen specialiteit.

Wij respecteren als geen ander de relatie die het bureau heeft met haar klanten. KING bepaalt of wij naar voren treden als onderaannemer of dat we direct zaken doen met de eindklant. Geen zin om er tussen te zitten als het over technische details gaat? Geen probleem, want wij kunnen direct schakelen met de klant. Vanuit Gillz, of met de pet van KING op.

Jaar:
2013 - heden
Klant:
KING
Samen met:
King design
Disciplines:
webapplicaties, websites
Philips Coreline 360 Graden View

Snel schakelen

Heeft KING een ontwikkelaar nodig? Dan is deze direct beschikbaar. Dat geldt ook als er meer mensen voor een langere periode nodig zijn. Gillz werkt zonder lang offertetraject. Juist voor creatieve bureaus kunnen wij snel schakelen en flexibel plannen.

Besparing en focus

Door de samenwerking heeft King geen omkijken meer naar de techniek achter haar websites. De designers en projectmanagers hebben alle tijd om te focussen waar zij in uitblinken: het creëren van schitterende campagnes. Zo hoeft KING geen dure technische specialisten in huis te hebben. Dit resulteert in een aanzienlijke kostenbesparing.