Qmusic: maak de SoundtraQ van je leven

14.000 SoundtraQs, 10.000 uur aan muziek en meer statistieken

Tijdens het vieren van het 10-jarig bestaan van Qmusic is de SoundtraQ meer dan 10.000 keer gebruikt. En vanwege dit succes is het nu een vast onderdeel van de Qmusic app.

Daarnaast is er meer dan 10.000 uur aan muziek geselecteerd in de verschillende SoundtraQs en heeft de meest fanatieke gebruiker maar liefst 102 extra nummers aan zijn lijst toegevoegd. En oh ja, het meest toegevoegde nummer? INNA – Hot.

Qmusic - Boom mic
10.000
uur aan muziek

 

14.000
soundtraqs gemaakt

 

102
nummers toegevoegd

10 jaar Qmusic

Elke herinnering is verbonden met muziek. Door het invullen van enkele gegevens – geboortejaar, eerste schoolfeest, eerste liefde – stellen we op basis van een uniek algoritme en uitgebreide muziekkennis een persoonlijke SoundtraQ van je leven op. Is de lijst nog niet compleet? Breidt hem zelf uit en deel hem via YouTube of Spotify.

Van concept tot realisatie

10 jaar Qmusic & idee. Dat was de basis voor de SoundtraQ van mijn leven. Enkele meetings verder en de naam was geboren en het eerste concept in de vorm van een functioneel ontwerp stond. In zeer korte tijd – 6 weken – is het volledige concept uitgedacht, gerealiseerd, getest en succesvol gelanceerd.

Door de kunde van gillz & Qmusic was het mogelijk om een geweldig product te creëren met een extreem strakke deadline
Jos Eggink, Content Manager

Jaar:
2016
Klant:
Qmusic
Disciplines:
apps, webapplicaties
Technieken:
, ,
Budget:
€ 20.000 - € 40.000

Offline inzet van de SoundtraQ

Naast de succesvolle online variant, waren er in de zomer 2 evenementen, georganiseerd door Qmusic. Om alle gasten ook de mogelijkheid te bieden hun SoundtraQ samen te stellen was er op locatie een mega iPad waarop bezoekers onder begeleiding van een spetterend promoteam hun eigen lijst konden samenstellen en direct de nummers konden beluisteren in een eigen booth.

Een eigen online tool?

Vertel ons uw concept en in een gratis kennissessie bekijken we de mogelijkheden en haalbaarheid van uw concept.