Vaste ontwikkelpartner voor De Persgroep

Als vaste ontwikkelpartner van De Persgroep bieden we extra ontwikkelcapaciteit wanneer dat nodig is.

Wij ontwikkelden bijvoorbeeld de nieuwe servicepagina’s, extra (campagne)websites en een advertentie-calculator voor potentiële adverteerders. Een aantal nieuwe projecten staat ook al gepland.

AD krant

Betrouwbare partner voor extra ontwikkelcapaciteit

Het voordeel van onze samenwerking is dat we elkaars organisatie, mensen en processen goed kennen en dus snel tot goed resultaat komen. Wat er ook ontwikkeld moet worden, wij zijn direct inzetbaar.

Mede door de prettige samenwerking met Gillz hebben we een prachtig product in de markt gezet, de AD service site . Kenmerken: heldere communicatie, afspraak is afspraak, het hoofd koel houden en de juiste prioriteiten stellen in een periode met veel deadlines … !
Martine Bouwes, senior projectmanager Customer Journey

Jaar:
2015
Klant:
De Persgroep
Disciplines:
webapplicaties, websites
Technieken:
, , ,

Werk voor de Persgroep

Een kleine greep uit ons werk voor De Persgroep:

Hart voor uw Regio

Lokale middenstanders zijn de smaakmakers van de buurt, de drijvende kracht achter de plaatselijke economie. Zij geven uw dorp of stad dat gezellige of bijzondere karakter. Hart voor uw Regio was een verkiezing van de leukste winkels bij u in de buurt. In recordtempo bouwden wij de bijbehorende site, waarbij iedereen via Google Maps op zijn of haar favoriete winkeltje kon stemmen. Naadloos geïntegreerd.

Hart voor uw Regio

Creative Press Challenge

Jaarlijks daagt De Persgroep reclamebureaus uit met een geweldig reclame-concept te komen. De winnaar krijgt geen award maar een reward: exposure in de Volkskrant. Wij maakten de bijbehorende site en zorgen dat die elk jaar weer foutloos loopt.

Creative Press Challenge

Servicepagina’s

Wij ontwikkelden één universeel servicesysteem waarin klanten van AD, Parool, Trouw en De Volkskrant online direct hun abonnementszaken kunnen regelen. We bouwden het in het CMS Drupal, op basis van de nieuwe huisstijl van De Persgroep.

Advertentie-calculator

Adverteren bij De Persgroep? Met een eenvoudige online advertentie-calculator berekent elke marketeer in een handomdraai zijn advertentiekosten. Bij het bouwen maakten we slim gebruik van jQUERY; daarom werkt de calculator volledig in élke moderne browser.

Gillz is een uitstekende online partner met veel technische kennis, flexibiliteit en zorgen altijd voor de juiste oplossing.
Milan Kreleger, Senior Designer

Wij ontwikkelen ook voor u

Kunt u zo nu en dan ook wel wat extra ontwikkelkracht gebruiken? Als ontwikkelpartner voor een breed scala aan technieken – Drupal, PHP, iOS, Android en Xamarin – investeren wij mee in uw toekomst. We spreken u graag.