SharpSpring cover
Vraag jouw gratis SharpSpring demo aan

Een compleet marketing- en salesplatform

Krachtig. Betaalbaar. Voor iedereen.

Ontdek hoe SharpSpring marketing automation jouw marketing naar een hoger niveau kan tillen tijdens de persoonlijke demo. Tijdens de demo krijg je een rondleiding door het platform. Een van onze marketing automationspecialisten laat zien hoe jij marketing automation in jouw situatie kan toepassen. Uiteraard is een demo gratis en geheel vrijblijvend.

Versturen

WAAROM KIEZEN VOOR SHARPSPRING?

Betaalbaar

Marketing Automation moet voor iedereen bereikbaar zijn. Daarom zijn de abonnementen scherp geprijsd en kun je altijd een onbeperkt aantal gebruikers aanmaken!

Gebruiksvriendelijk

Met SharpSpring kun jij direct aan de slag. Het platform is super gebruiksvriendelijk en met onze persoonlijke onboarding ben jij in no-time klaar om aan de slag te gaan.

Maandelijks opzegbaar

Je hebt geen zin in abonnementen die je gelijk voor een jaar moet afsluiten? Geen probleem, onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast!

Flexibel platform

SharpSpring bevat een krachtige open-API, waarmee jij jouw externe tools laat samenwerken met SharpSpring. Zo creëer je een nog krachtiger SharpSpringplatform!

Laptop met sharpspring screenshot

Betrouwbaar Marketing Automationplatform

10.000 BEDRIJVEN

Wereldwijd vertrouwen meer dan 10.000 bedrijven dagelijks op de kracht van Sharpspring Marketing Automation

#1 DOOR EMERCE

SharpSpring is door Emerce als enige met zes sterren beoordeeld en daarmee nummer 1 marketing automationsoftware in Nederland

Een alles-in-1 online marketing automation platform

SLIMME E-MAIL AUTOMATION FUNCTIES

Maak een einde aan de saaie massa e-mailcampagnes en bespaar tijd op je marketingstrategie. Start gesprekken die tot conversies leiden met gepersonaliseerde berichten en geautomatiseerde campagnes die reageren op gebruikersgedrag.

In tegenstelling tot opzichzelfstaande e-mailprogramma, registreert SharpSpring wel wat de bezoeker na een klik vanuit jouw e-mail op je website doet. Daarmee krijg je dus een veel completer beeld van het het gedrag van jouw bezoeker.ONTDEK ALLE FUNCTIES

features e-mail

ONTWERP LANDINGSPAGINA'S DIE CONVERTEREN!

Met de eenvoudige 'drag & drop landingpage builder' in SharpSpring bouw jij krachtige landingspagina's waarmee je bezoekers omzet naar leads. Koppel verschillende landingspagina's aan elkaar en creéer zo je eigen funnels om steeds meer informatie te verkrijgen van jouw leads.

Door gebruik te maken van dynamische content, past jouw website content zich automatisch aan, aan het gedrag van jouw lead.Zonder de hulp van een ontwikkelaar bouw jij in een handomdraai landingspagina's die wel converteren!ONTDEK ALLE FUNCTIES

features van landing pages en funnels

VOLLEDIG INGEBOUWD CRM OF INTEGREER JE BESTAANDE CRM

Kennis is macht - En CRM is sales! Combineer de kennis over je leads vanuit je marketingcampagnes met de CRM functie in SharpSpring, of synchroniseer je met favoriete CRM tool, en verhoog je salesprestaties.

Volg verkoopkansen vanaf het moment dat deze ontstaan tot sluiten in je pijplijn overzicht. Creëer eenvoudig rapportages om jouw salesproces te analyseren en te verbeteren. En ontdek welke marketingcampagnes nu echt tot verkopen leiden!ONTDEK ALLE FUNCTIES

screenshot van crm
Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Arjan Griffioen
Arjan Griffioen
Directeur Gillz Marketing
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen