StayClose de app om mensen met dementie uit de sociale isolatie te houden

StayClose, voor mensen met dementie

Ontvang meer informatie over StayClose

StayClose is een app die familie en vrienden in staat stelt om eenvoudig video's te delen en te videobellen met dierbaren met dementie. Zo draagt de app bij aan het welzijn van de bewoners in uw zorginstelling. Om zo goed mogelijk voor deze kwetsbare groep te kunnen zorgen, zijn wij begonnen met de ontwikkeling van een applicatie speciaal voor deze situatie. De StayClose app werkt zonder al teveel poespas en is speciaal ontworpen voor deze specifieke doelgroep.

Benieuwd wat de StayClose app kan doen voor jouw zorginstelling? Schrijf je gemakkelijk en snel in via het formulier en ontvang informatie over de app.

StayClose form cover

Ga je ermee akkoord dat wij de bovenstaande gegevens opslaan?
Lees hier de voorwaarden

Versturen

StayClose helpt mensen met dementie uit isolement

Blijf in contact USP

Blijf in contact

Contact is enorm belangrijk. Er is altijd nog herkenning tussen de bewoner en hun naasten. Voorkom sociale isolatie voor het welzijn van de bewoners.

Op smartphone en tablet USP

Voor smartphone en tablet

De techniek achter de StayClose app maakt het mogelijk om de app uit te brengen op zowel tablets als smartphones.

Eenvoudig te gebruiken

Eenvoudig te gebruiken

Speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie. Geen poespas, geen lastige interfaces en alles gewoon in het Nederlands!

Speciaal ontworpen voor mensen met dementie

StayClode, eenvoudig videobellen

In één klik videobellen

Door het coronavirus is contact tussen mensen met dementie en hun dierbaren nauwelijks mogelijk en dat heeft grote impact op hun welzijn. Met de StayClose app kunnen bewoners toch in contact blijven met hun dierbaren.

Video’s opnemen en terugkijken

Bewoners, zorgmedewerkers en dierbaren van de bewoners kunnen gemakkelijk video’s toevoegen en verwijderen vanuit de app. Zo kunnen de video’s ten alle tijden opnieuw afgespeeld worden. Zeker voor deze doelgroep is dat zo enorm belangrijk.

StayClose, video’s opnemen en terugkijken
StayClose, gemakkelijk contacten beheren

Contactbeheer voor zorgverleners

Per bewoner kunnen contacten gemakkelijk toegevoegd en verwijderd worden. Zo houdt u het overzicht over al uw bewoners. In de contactenlijst kunt u ook een alias aangeven bij een contact. Hiermee kunt u de contactpersoon een naam geven die herkenbaar is voor de bewoner. Zoals: “Anna (Kleindochter)” of “Buurman” voor zijn of haar voormalige buur.