Projectmanager Apps & Webapplicaties

Bedrijfsapplicaties door Gillz

Voor steeds meer organisaties is innoveren een absolute noodzaak om de concurrentie een stap voor te blijven. Vergaande automatisering door middel van een maatwerk bedrijfsapplicatie kan hier bij helpen.

Hoe een organisatie werkt, is vaak een opeenstapeling van procedures en applicaties die in de loop van tijd zo zijn gegroeid. Maar wanneer uw organisatie groeit of grotere ambities heeft, is dit vaak niet schaalbaar.

Dit is dan het moment om kritisch met Gillz naar uw processen te kijken en te komen tot een integrale oplossing voor uw bedrijfsprocessen. Dit houdt niet op bij de interne processen, grote winst is vaak te behalen door uw klanten betere online oplossingen te bieden, zoals bijvoorbeeld een intuïtieve mobile app.

Courdid Organizer

Bedrijfsapp laten ontwikkelen

Een bedrijfsapp laten ontwikkelen kan veel opleveren. Een bedrijfsapp integreren in uw interne en externe processen – klanten direct hun gegevens laten raadplegen – kan drastische veranderingen teweegbrengen. Minder telefonisch contact legt minder druk op uw organisatie. En de klant is zelfs sneller geholpen en daarmee eerder tevreden. Wat uw bedrijfsdoel ook is, wij kunnen een bedrijfsapp ontwikkelen voor u die uw bedrijf verder helpt.

Van doel naar idee tot prototype, wij zijn uw sparringpartner voor de juiste oplossing. De volledige ontwikkeling en uiteraard het in gebruik nemen en beheren van de app.

Cloud of eigen systemen

Door ons ontwikkelde bedrijfsapps draaien probleemloos in de cloud, maar ook is het mogelijk uw app intern op uw eigen systemen te draaien als compliance dit eist. Verder kunnen wij eenvoudig onze app koppelen aan uw bestaande systemen via bestaande API’s en webservices.

Wie gingen uw voor?

Met zowel grote als kleine klanten in het portfolio is Gillz een professionele en veelzijdige partij. Veel kennis en ervaring kenmerken de organisatie als een brede partner waar iedereen die een app wil laten ontwikkelen terecht kan. Q-Music, BENU Apotheken en Wolters Kluwer gingen u al voor.

Neem vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken. Onder het genot van een kopje koffie helpt uw persoonlijke specialist u verder. Wij zetten al uw wensen om in een realistisch plan. Dat op de toekomst voorbereid is.

De voordelen van Gillz

Waarom uw bedrijfsapp door Gillz laten ontwikkelen? Wij gebruiken de meest moderne technieken, waardoor het realiseren van de applicatie sneller gaat dan u zich kunt voorstellen. En dat zonder in te boeten op kwaliteit. Wij richten ons met ons team op uw wensen en bekijken de technische haalbaarheid en dat vertalen wij naar een prachtig resultaat.

Dat levert uitstekende bedrijfsapplicaties en platformen op die geheel ingericht zijn op uw werkomgeving en onderneming. Wij denken uw wensen uit, passen creatieve oplossingen toe en zorgen voor een sterk staaltje techniek waar u jaren plezier van heeft. Maak een afspraak met één van onze adviseurs om meer te weten te komen over al onze mogelijkheden. De kop koffie staat al klaar.

  • Gratis brainstorm?

    Vrijblijvend sparren over je bedrijfsapplicatie, vul je gegevens in.

Rogier Schippers - Technisch Directeur

Samen sparren?

Meer weten over wat een bedrijfsapplicatie voor u kan betekenen? Mail Rogier Schippers of bel +31 6 2390 24 25.

Afspraak maken