Continuity Manager/Support

Onderhoud & support

Net als een huis is een applicatie nooit af. Na oplevering heeft u spijt dat u niet direct die dakkapel heeft geplaats, na een aantal jaar ontstaat er een lekkage, weer wat later vindt u het tijd om zonnepanelen te plaatsen.

Voor Gillz houdt de verantwoordelijkheid over een ontwikkelde app niet op nadat het project is afgerond. We hebben de ambitie om voor iedere klant de vaste ontwikkelpartner te worden en samen de app elke keer een stap verder te brengen.

Daarnaast kunnen wij het beheer verzorgen van uw hostingplatform, waar we continu de stabiliteit, veiligheid en prestaties van in de gaten houden. Kortom, alles wat nodig is om uw app soepel te laten functioneren, nu en in de toekomst.

Onderhoud & support voor uw app

Door ontwikkelen applicaties

Na de oplevering van een applicatie komt het project misschien tot een eind. Echter de levenscyclus van de applicatie begint pas. Gillz helpt u met het verder ontwikkelen van de app, hierbij houden we het lange termijn in gedachten.

Overnemen ontwikkeling applicatie

Gillz heeft ruime ervaring met het overnemen van de ontwikkeling en beheer van een bestaande applicaties. Dit kan beperkt zijn tot kleine wijzigingen en beheer tot doorvoeren van fundamentele aanpassingen.

Supportdesk

Hoe goed een testtraject ook is doorlopen is er altijd een kans op bugs en fouten in de applicatie. Gillz heeft een volledig bemande supportdesk die klaar staat om problemen te verhelpen.

Mail naar support@gillz.nl of bel met 0172-785 464.

  • Vrijblijvend advies?

    Vrijblijvend sparren over jouw project, vul je gegevens in.

Bob van Leeuwen

Kan ik u helpen?

We helpen u graag met nieuwe features in uw applicatie.
Bel onze support op 0172 – 785 464.

Neem contact op