Ebby Bouwer

Vraag niet beantwoord? Chat met mij..

Bellen of mail kan ook.

Meer weten?

chat-icon

Hoe zorg jij ervoor dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst?

Om te blijven bestaan moet een bedrijf relevant en competatief blijven. Wij geloven dat duurzaam concurrentievoordeel alleen bewerkstelligd kan worden door van jouw bedrijf een IT-bedrijf te maken. Efficienter werken met behulp van slimme bedrijfsapplicaties, effectieve inzet van online marketing en continu innoveren door datagedreven te werken.

Een passende IT-strategie

De kwaliteit van een eindproduct valt of staat met het hebben van een goed doordachte IT-strategie. Gillz helpt om de behoeftes en wensen van jouw bedrijf te vertalen naar geschikte digitale oplossingen. Daarnaast stellen wij samen met jou een langetermijnplan op voor de komende jaren om de digitale transformatie vorm te geven.

Elk bedrijf een IT strategie

Applicaties laten ontwikkelen

Gillz bedenkt en ontwikkelt intuïtieve mobile apps voor iOS en Android, zodat jij jouw klanten de beste mobile ervaring kunt bieden. Naast mobile apps, ontwikkelt Gillz ook bedrijfsapplicaties voor intern gebruik.

App usage

Online marketing

Vindbaar zijn op het internet of in de app-stores vraagt om een goede strategie. Door het inzetten van de juiste middelen en deze gaandeweg te optimaliseren, helpt Gillz om de gewenste gebruikers naar jouw kanalen (e.g. website of app) te leiden.

Online marketing, ook voor apps

Business intelligence

Data heeft een belangrijke rol in de hedendaagse bedrijfsvoering. Door data gedreven te werk te gaan kunnen inefficiënte bedrijfsprocessen of ongelukkige klantreizen opgemerkt en verbeterd worden. Maar hoe word je als bedrijf data driven?

Business intelligence

Bouw je eigen IT-team

Het aannemen van developers, online marketeers en business analisten is een kostbare investering, daarom helpt Gillz met het bouwen van een IT-team. Dit doen wij door onze experts op locatie in te zetten of door het opleiden van personeel.

Bouw je IT team

Op zoek naar een andere dienst?

Staat de dienst waarnaar jij op zoek ben er niet tussen? Geen probleem Gillz denkt graag mee aan een passende oplossing. Neem gerust contact met ons op.

Idee voor dienstverlening

Klanten waar wij voor werken:

Prorail
NWD
NS
PinkRoccade
De persgroep
Wolters kluwer
Benu
Logo Gemeente Alphen aan den Rijn
Verkerkgroep
yuki
SVB logo - Sociale Verzekeringsbank
Bergman Clinics