A better business with smart software
App usage

Applicatieontwikkeling, voor mobiel of intern gebruik

Gillz bedenkt en ontwikkelt intuïtieve mobile apps voor iOS en Android, zodat jij jouw klanten de beste mobile ervaring kunt bieden. Naast mobile apps, ontwikkelt Gillz ook bedrijfsapplicaties voor intern gebruik. Van frontend apps tot backend applicaties, onze developers staan voor jou klaar. Daarnaast bieden wij ook onderhoud aan om applicaties up-to-date te houden. Hierdoor blijft de applicatie voldoen aan de meest recente wensen binnen jouw bedrijf en de markt. Gillz is jouw partner in applicatieontwikkeling.

De juiste techniek voor jouw app

Binnen applicatieontwikkeling zijn er een aantal oplossingen die wij kunnen bieden. Hierbij is het belangrijk dat wij in samenwerking met jou kijken naar de behoeften en wensen van de organisatie. Is er behoefte aan het moderniseren van bepaalde bedrijfsprocessen? Dan kan een bedrijfsapplicatie uitkomst bieden. Of is er juist meer behoefte in het aanbieden van een mobile app die door duizenden klanten gebruikt kan worden? In beide situaties kunnen wij je helpen.

Continuous innovation

Gillz ontwikkelt niet alleen de applicatie, maar zorgt ook voor onderhoud en doorontwikkeling zodat de applicatie up-to-date blijft. Dit wordt ook wel continuous innovation genoemd, het proces van continu ontwikkelen en onderhouden. Wil je de applicatie in de toekomst zelf doorontwikkelen en onderhouden? Geen probleem! Samen met jou kijken we naar geschikte oplossingen en de benodigde technieken om te voldoen aan de huidige en toekomstige wensen binnen jouw bedrijf.

Bob vdP
Kan ik met je meedenken?
Wil je een prijsindicatie of
sparren over de mogelijkheden?

Mail Bob van der Panne
Of bel naar +31 (0)6-184 886 98

Wellicht ook interessant: