A better business with smart software
App usage

Applicatieontwikkeling, voor mobiel of intern gebruik

Gillz bedenkt en ontwikkelt intuïtieve mobile apps voor iOS en Android, zodat jij jouw klanten de beste mobile ervaring kunt bieden. Naast mobile apps, ontwikkelt Gillz ook bedrijfsapplicaties voor intern gebruik. Van frontend apps tot backend applicaties, onze developers staan voor jou klaar. Daarnaast bieden wij ook onderhoud aan om applicaties up-to-date te houden. Hierdoor blijft de applicatie voldoen aan de meest recente wensen binnen jouw bedrijf en de markt. Gillz is jouw partner in applicatieontwikkeling.

Onze Development Stack

iOS
Android
React Native
TypeScript
JavaScript
Nest.js
Node.js
Azure
Firebase
Kubernetes
Mendix
Docker

De juiste techniek voor jouw app

Binnen applicatieontwikkeling zijn er een aantal oplossingen die wij kunnen bieden. Hierbij is het belangrijk dat wij in samenwerking met jou kijken naar de behoeften en wensen van de organisatie. Is er behoefte aan het moderniseren van bepaalde bedrijfsprocessen? Dan kan een bedrijfsapplicatie uitkomst bieden. Of is er juist meer behoefte in het aanbieden van een mobile app die door duizenden klanten gebruikt kan worden? In beide situaties kunnen wij je helpen.

Plan een afspraak met ons in

Afspraak aanvragen

Continuous innovation

Gillz ontwikkelt niet alleen de applicatie, maar zorgt ook voor onderhoud en doorontwikkeling zodat de applicatie up-to-date blijft. Dit wordt ook wel continuous innovation genoemd, het proces van continu ontwikkelen en onderhouden. Wil je de applicatie in de toekomst zelf doorontwikkelen en onderhouden? Geen probleem! Samen met jou kijken we naar geschikte oplossingen en de benodigde technieken om te voldoen aan de huidige en toekomstige wensen binnen jouw bedrijf.

5 Continu innoveren

De markt blijft zich doorontwikkelen evenals de technologie. Om competitief en relvant te blijven dient jouw bedrijf continue te innoveren. Daarom integreren wij deze denkwijze in alles wat we doen.

1

Elkaar begrijpen

Elkaar begrijpen is misschien wel de belangrijkste fase. We gaan één of meerdere gesprekken aan om de uitdagingen en kansen voor jouw bedrijf door te nemen. Zo komen we samen tot een geschikte oplossing, voor nu en voor in de toekomst.

4

Gebruiken

Wanneer aan alle standaarden is voldaan, kan het (door)ontwikkelde product in gebruik genomen worden. De productiefase levert nuttige informatie op over hoe jouw gebruikers interacteren met het product en biedt aanknopingspunten om het nog beter te maken.

Werkwijze gillz, continu innoveren
3

Checken

Na de ontwikkelfase wordt gecheckt of aan alle verwachtingen is voldaan en of de uitwerking tot het gewenste resultaat leidt. In deze fase kijken we of hetgeen dat ontwikkeld is in productie genomen kan worden.

2

Ontwikkelen

Op basis van de vorige fase kiezen we de juiste technieken en middelen om jouw doel te bereiken en stellen we een team samen om de besproken punten te realiseren. In onderling overleg worden er sprints gedefinieerd, zodat we snel resultaat kunnen laten zien waarop doorontwikkeld kan worden.

Voorbeelden van ons werk

Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Manager
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen

Ons team vol specialisten

Bob van Leeuwen

Bob van Leeuwen

Lead front-end developer

LinkedIn
Lars

Lars Noorlander

Lead back-end developer

LinkedIn

Jeremy Hut

Developer

LinkedIn
Jelmer Snippe - Gillz

Jelmer Snippe

Developer

LinkedIn
Antje

Antje Ziska

Developer

LinkedIn

Ron Broek

Developer

LinkedIn
Mayon - UX designer bij Gillz

Mayon Schootstra

Visual/UX designer

LinkedIn
Branko Sandifort - Gillz

Branko Sandifort

Mendix teamlead & consultant

LinkedIn
Jerome

Jerome van Geuns

Mendix developer

LinkedIn
Niek - Mendix consultant bij Gillz

Niek Gerzon

Mendix developer

LinkedIn
Xiao Cao

Xiao Cao

Mendix developer

LinkedIn