Ons doel is om jouw bedrijf op weg te helpen digitaal te transformeren
Bouw je IT team

Bouw je eigen IT-team

Elk bedrijf een IT-bedrijf is waar wij in geloven. Ons doel is om jouw bedrijf op weg te helpen digitaal te transformeren. Het aannemen van developers, online marketeers en business analisten is een kostbare investering, daarom helpt Gillz met het bouwen van een IT-team. Dit doen wij door onze experts op locatie in te zetten en door het opleiden van jouw personeel. Zo wordt ook jouw bedrijf een IT-bedrijf.

Eigen IT-team is cruciaal voor succes

Om nu en in de toekomst succesvol te kunnen ondernemen is een eigen IT-team onmisbaar. Extern inhuren kan, maar is kostbaar en kan het proces vertragen. Investeren in een eigen IT-team lijkt kostbaar, maar is de beste investering die je kan maken. Bedrijfskritische processen leunen tegenwoordig bijna volledig op IT. Die essentiele kennis wil je dan ook in huis hebben om tijdig te kunnen anticiperen op veranderingen in de markt. Gillz helpt met het opzetten van jouw eigen IT-team.

Growthsourcing: Development en opleiding in één

Een eigen IT-team zet je niet op binnen een dag. Daar gaat tijd overheen. Maar! Door onze unieke Growthsource methode kunnen wij gedurende de ontwikkel- en implementatiefase van jouw IT-projecten diverse specialisten leveren, terwijl wij tegelijkertijd jouw huidige personeel opleiden tot citizen developer. Hierdoor kan je direct van start met innoveren en zorgen we er samen voor dat jouw team het product uiteindelijk kan doorontwikkelen. Geen dure consultancyplannen en vendor lock-in, maar een eerlijk samenwerking voor een gezamenlijke ambitie. Namelijk, elk bedrijf een IT-bedrijf.

Bob vdP
Kan ik met je meedenken?

Wil je een prijsindicatie of
sparren over de mogelijkheden?

Mail Bob van der Panne
Of bel naar 0618488698

Wellicht ook interessant:

Download het whitepaper: Excel to Mendix

2020 het jaar van de Citizen Developer

  • Opleiden

2020 het jaar van de Citizen developers

Growthsourcing het nieuwe detacheren

  • Opleiden

Growthsourcing het nieuwe detacheren