Verbeter ongewenste klantreizen en inefficiënte bedrijfsprocessen door data driven te werk te gaan
Business intelligence

Business intelligence voor intelligente bedrijfsvoering

Data heeft een belangrijke rol in de hedendaagse bedrijfsvoering. Door data gedreven te werk te gaan kunnen inefficiënte bedrijfsprocessen of ongelukkige klantreizen opgemerkt en verbeterd worden. Maar hoe word je als bedrijf data driven? Het begint bij het verzamelen en juist verwerken van data uit bedrijfsapplicaties, jouw website of app. Vervolgens kunnen bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden door het continu monitoren en analyseren van de data. Gillz helpt organisaties data driven te worden.

Inzichten die jouw bedrijf verder helpen

“Data is the new gold” is een zin die je vast al eens voorbij hebt zien komen. Vaak wordt het in één adem genoemd met machine learning, AI en big data. Maar hoe maak je jouw bedrijf eigenlijk data driven? Wij gaan je helpen, want het klopt dat data een belangrijk middel is geworden in de digitale economie. Eigenlijk is het niet data, maar juist de inzichten uit data die waardevol zijn voor bedrijven. Het stelt jou in staat om te achterhalen welke processen goed verlopen en welke nog aandacht vergen. Hoe meer inzichten jij tot je beschikking hebt, hoe beter je in staat bent om te prioriteren, besluiten te maken of te optimaliseren. Maar hoe verzamel je de juiste data en zet je deze om in waardevolle inzichten? Allerlei vragen waar onze experts jouw bedrijf mee kunnen helpen.

Process van tracking tot actie

De eerste stap in het data driven maken van jouw bedrijf is door het verzamelen van de juiste data op een geschikte manier. Het grote voordeel van Gillz is dat wij zelf applicaties en websites ontwikkelen waardoor het vergaren van data, ook wel tracken genoemd, gemakkelijk geïmplementeerd kan worden in de bestaande bedrijfsprocessen. Wanneer de tracking ingericht is, wordt de data automatisch verzameld wanneer gebruikers jouw mobiele app, website of bedrijfsapplicatie gebruiken. Als de data eenmaal vergaard is, gaan we het analyseren. Dit betekent dat we de data omzetten in inzichten waarmee de bedrijfsvoering geoptimaliseerd kan worden. Door data gedreven te werken helpt Gillz jouw bedrijf nog effectiever te worden.

Sparren over de mogelijkheden? Dat is geen enkel probleem!
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Manager
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen

Wellicht ook interessant: