Een IT-strategie om nu en in de toekomst zorgeloos te ondernemen
Gillz IT-strategy

Een goede IT-strategie, de sleutel tot een succesvol bedrijf

De kwaliteit van een eindproduct valt of staat met het hebben van een goed doordachte IT-strategie. Gillz helpt om de behoeftes en wensen van jouw bedrijf te vertalen naar geschikte digitale oplossingen. Daarnaast stellen wij samen met jou een langetermijnplan op voor de komende jaren om de digitale transformatie vorm te geven. Van doorontwikkeling tot het bouwen van een eigen IT-team, Gillz denkt met je mee.

Eerlijk advies en een kritische blik

Onder het genot van een kopje koffie, of via een videocall, gaan we de uitdagingen en kansen van jouw bedrijf doornemen. Door het stellen van kritische vragen en het beter leren begrijpen van jullie bedrijfsvoering zoeken we gezamenlijk naar jullie ideale IT-strategie en bijpassende oplossingen.

Wanneer we tot een geschikte oplossing zijn gekomen, nemen we samen door wat er nodig is om dit te realiseren. In deze fase kijken we naar de benodigde tijd om een prototype, en vervolgens productiewaardig product, op te leveren. We bespreken de middelen die nodig zijn om het product door te ontwikkelen en up-to-date te houden. Daarnaast kijken we naar de mogelijkheden om personeel op te leiden als er de behoefte is om alle bedrijfsprocessen in eigen beheer te houden. Kortom, we maken van jouw bedrijf een IT-bedrijf.

Vraag een gratis IT-strategie consult aan

Vraag meeting aan

Voorbeelden van succesvolle IT-strategieën

5 Continu innoveren

De markt blijft zich doorontwikkelen evenals de technologie. Om competitief en relvant te blijven dient jouw bedrijf continue te innoveren. Daarom integreren wij deze denkwijze in alles wat we doen.

1

Elkaar begrijpen

Elkaar begrijpen is misschien wel de belangrijkste fase. We gaan één of meerdere gesprekken aan om de uitdagingen en kansen voor jouw bedrijf door te nemen. Zo komen we samen tot een geschikte oplossing, voor nu en voor in de toekomst.

4

Gebruiken

Wanneer aan alle standaarden is voldaan, kan het (door)ontwikkelde product in gebruik genomen worden. De productiefase levert nuttige informatie op over hoe jouw gebruikers interacteren met het product en biedt aanknopingspunten om het nog beter te maken.

Werkwijze gillz, continu innoveren
3

Checken

Na de ontwikkelfase wordt gecheckt of aan alle verwachtingen is voldaan en of de uitwerking tot het gewenste resultaat leidt. In deze fase kijken we of hetgeen dat ontwikkeld is in productie genomen kan worden.

2

Ontwikkelen

Op basis van de vorige fase kiezen we de juiste technieken en middelen om jouw doel te bereiken en stellen we een team samen om de besproken punten te realiseren. In onderling overleg worden er sprints gedefinieerd, zodat we snel resultaat kunnen laten zien waarop doorontwikkeld kan worden.

Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Manager
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen