Een IT-strategie om nu en in de toekomst zorgeloos te ondernemen
Elk bedrijf een IT strategie

Een goede IT-strategie, de sleutel tot een succesvol bedrijf

De kwaliteit van een eindproduct valt of staat met het hebben van een goed doordachte IT-strategie. Gillz helpt om de behoeftes en wensen van jouw bedrijf te vertalen naar geschikte digitale oplossingen. Daarnaast stellen wij samen met jou een langetermijnplan op voor de komende jaren om de digitale transformatie vorm te geven. Van doorontwikkeling tot het bouwen van een eigen IT-team, Gillz denkt met je mee.

Digitaal transformeren meer dan een applicatie

Een bedrijf digitaal transformeren is een intensief proces vol met uitdagingen. Denk hierbij aan het herzien van inefficiënte bedrijfsprocessen, het opleiden van personeel of het introduceren van een data driven bedrijfscultuur. Gelukkig kunnen wij helpen. Gillz snapt dat het transformeren van een bedrijf om meer vraagt dan alleen het introduceren van een nieuwe applicatie. Jouw bedrijf is gebaat bij een goede IT-strategie om nu en in de toekomst zorgeloos te kunnen ondernemen.

Eerlijk advies en een kritische blik

Onder het genot van een kopje koffie gaan we één of meerdere gesprekken aan om de uitdagingen en kansen van jouw bedrijf door te nemen. Door kritische vragen te stellen, de bedrijfsvoering beter te begrijpen en te adviseren gaan we gezamenlijk een geschikte oplossing zoeken voor de behoefte en wensen van jouw bedrijf. Wanneer er een geschikte oplossing gevonden is, nemen we samen door wat er nodig is om dit te realiseren. In deze fase kijken we naar de benodigde tijd om een prototype, en vervolgens productie waardig product, op te leveren. We bespreken de middelen die nodig zijn om het product door te ontwikkelen en up-to-date te houden. Daarnaast kijken we naar de mogelijkheden om personeel op te leiden als er de behoefte is om alle bedrijfsprocessen in eigen beheer te houden. Kortom, we maken van jouw bedrijf een IT-bedrijf.

Bob vdP
Kan ik met je meedenken?
Wil je een prijsindicatie of
sparren over de mogelijkheden?

Mail Bob van der Panne
Of bel naar +31 (0)6-184 886 98

Wellicht ook interessant: