Wees relevant zichtbaar! Anders ben je onzichtbaar in de massa
Online marketing, ook voor apps

Online marketing voor relevante zichtbaarheid

Digitaal ondernemen stopt niet bij het hebben van een website of app. Vindbaar zijn op het internet of in de app-stores vraagt om een goede strategie. Door het inzetten van de juiste middelen en deze gaandeweg te optimaliseren, helpt Gillz om de gewenste gebruikers naar de desbetreffende kanalen (e.g. website of app) te leiden.

SEA, SEO and social bij Gillz Marketing

SEO, SEA en Social

Online marketing kent vele specialismen. Onze Online marketing specialisten hebben zowel kennis van organische groei als van advertisements. Alles onder één dak. Wel zo fijn!

Gezamenlijk naar jouw doelen toewerken

Het is bijna zover. Jullie nieuwe website of mobiele app gaat live! Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw doelgroep jullie nieuwe kanaal vindt? Het optimaal gebruik maken van jouw online kanalen is essentieel. Anders ben je onzichtbaar in de massa. Dat optimaal gebruik maken van je online kanalen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Sterker nog, ons doel is om online marketing zo transparant en toegankelijk mogelijk te maken. Zodat jij snapt wat wij doen en we gezamenlijk naar jouw doelen toewerken. Zo simpel is het.

Doeltreffende marketing dankzij data en techniek

Online marketing stopt niet bij de vindbaarheid van online kanalen. Je wilt van jouw website bezoekers en app gebruikers ook klanten maken. Wij gaan je daarbij helpen. Het omzetten van een bezoeker of gebruiker naar een gewenste actie (e.g. aankoop doen) wordt ook wel een conversie genoemd. Om deze conversie te optimaliseren kijken we kritisch naar het gedrag van bezoekers. Welke pagina’s bekijken ze? Wat voor soort bezoekers halen we binnen? In welk stadium van de klantreis zitten deze bezoekers? Allerlei vragen die wij analyseren en samen met jou gaan optimaliseren. Zo maken wij jullie website of mobiele app nog doeltreffender, zodat meer bezoekers overgaan tot een conversie.

Maak direct een afspraak

Gesprek aanvragen
Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Arjan Griffioen
Arjan Griffioen
Directeur Gillz Marketing
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen