Even voorstellen... Denise

Even voorstellen… Denise

Sinds 1 februari werk ik bij Gillz als officemanager & recruiter. De afgelopen jaren heb ik gewerkt in de recruitmentbranche, waarvan de afgelopen vier jaar bij een softwareontwikkelaar. Op LinkedIn kwam ik een post van Gillz tegen. Ik werd meteen enthousiast; een bedrijf dat software ontwikkelt en ook nog in mijn woonplaats Alphen aan den Rijn!


Ik ben op de website gaan kijken en vond daar een leuke vacature, wat aansloot bij wat ik zocht: officemanager. En zo is het balletje gaan rollen en werk ik sinds 1 februari voor Gillz.

Recruitment van ambitieus business & IT talent

Bij Gillz ga ik mijn recruitmentervaring weer inzetten en daarnaast zal ik gaan ondersteunen in andere werkzaamheden: sales, personeelszaken, administratie en vast ook dingen die ik nu na 26 dagen on-the-job nog niet weet. Dat is het leuke aan deze functie! Ik hou van hectiek en ontzorg graag mijn collega’s.

Werken bij een groeiend bedrijf?

En dan ook meteen maar even aandacht voor onze vacatures. Gillz heeft mooie ambities voor 2018 en om die waar te maken zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken. Past één van onderstaande rollen jou, dan maak ik graag kennis! Daarnaast komt er binnenkort ook een vacature voor Sales Executive. Dus zit verkopen je in het bloed, verkoop jezelf alvast in een mail of bel.


Denise Pet, Recruiter bij Gillz
Ook werken bij Gillz?

Meer weten over een carriére bij Gillz? Mail of bel direct Denise Pet.

Mail Denise