Fitter cover image submission page

Fitter, vitale werknemers voor gezonde organisaties

Ontvang meer informatie over Fitter

Fitter, het vitaliteitsplatform voor organisaties die werken aan duurzame inzetbaarheid. Stimuleer werknemers om fit te worden en te blijven. Met behulp van een mobiele app kunnen werknemers gemakkelijk hun bewegingsactiviteiten, slaapritme en voedingsinname registreren. Behaalt jouw werknemer zijn of haar persoonlijke doelen? Dan worden deze uitbetaald in Healthcoins. Werknemers kunnen deze virtuele munten besteden aan producten en diensten uit onze Fitter store. Want een gezonde levensstijl moet beloond worden!

Fitter, voor vitale medewerkers en gezonde organisaties

Zet in op duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is een belangrijk thema binnen organisaties. Handel preventief en investeer in de gezondheid van werknemers. Hierdoor heb je als bedrijf langer voordeel van productieve werknemers en minder ziekteverzuim.

Een compleet vitaliteitsplatform

De app vormt het hart van onze aanpak. De app geeft werknemers dagelijks inzicht in hun persoonlijke doelen en kunnen hun verdiende Healthcoins besteden in de store. Daarnaast biedt Fitter complete dashboarding voor managers en de HR-afdeling.

Veilig en anoniem

Wij waarborgen de veiligheid en de anonimiteit van persoonlijke data. In het dashboard worden de gegevens van gebruikers nooit één op één met de werkgever gecommuniceerd, maar altijd geaggregeerd tot een minimale groepsgrootte van 15 medewerkers.

Fitter management dashboard

1Management Dashboards

Als werkgever, manager of HR-medewerker wil je weten hoe gezond jouw organisatie of team is. Dankzij ons managementportaal wordt het monitoren van vitaliteit wel erg makkelijk. Dankzij Fitter wordt het mogelijk om grip te krijgen op de impact van HR-interventies die betrekking hebben op de vitaliteit van werknemers. Het dashboard toont de gezondheidswinst die wordt behaald door te investeren in de vitaliteit van de organisatie.

2Campagnes en Team challenges

Voor iedereen blijft het een uitdaging om de gezonde keuze te maken. Daarom gelooft Fitter in de kracht van het collectief, want in teamverband kan je elkaar helpen en motiveren om het beste uit jezelf te halen. Vanuit die visie bieden wij organisaties aan om campagnes op te starten rondom een bepaald thema, zoals voldoende bewegen. Binnen deze campaigns kunnen medewerkers, managers en werkgevers allerlei verschillende team challenges aanmaken om gezond gedrag te stimuleren.

Team challenges Fitter
Fitter goede resultaten

3Bewezen resultaten

92% van de deelnemers haalt het doel dat men heeft gesteld, waarvan 74% zelfs daarboven scoort. Na afloop van het traject geeft 83% van de Fitter gebruikers aan een nieuw doel op te stellen. Geweldig om te zien dat onze gebruikers zo enthousiast bezig zijn met hun gezondheid.

Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Directeur
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen