StayClose de app om mensen met dementie uit de sociale isolatie te houden

StayClose, voor iedere zorgorganisatie

Ontvang meer informatie over StayClose

StayClose is het platform waarmee familie en vrienden eenvoudig video's kunnen delen en kunnen videobellen met hun dierbare. Het platform is speciaal ontworpen en ingericht op de zorg, werkt zonder al te veel poespas en is snel inzetbaar. StayClose is te gebruiken bij verschillende doelgroepen in de zorg, zoals mensen met dementie, een verstandelijke beperking of met een andere zorgindicatie.

Benieuwd wat StayClose kan doen voor jouw zorgorganisatie? Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over alle mogelijkheden van StayClose!

StayClose helpt mensen met dementie uit isolement

Blijf in contact USP

Blijf in contact

Op smartphone en tablet USP

Voor smartphone en tablet

Eenvoudig te gebruiken

Eenvoudig te gebruiken

Speciaal ontworpen en ingericht op de zorg

StayClose, video’s opnemen en terugkijken

1Video’s delen en terugkijken

Familieleden kunnen gemakkelijk video’s delen in de app. Vervolgens kunnen de zorgprofessionals deze video’s afspelen voor de bewoners. Dit kan op ieder moment en zo vaak als nodig is.

2In één klik videobellen

Met alle toegevoegde familieleden kan de zorg videobellen. Zo is er ook eenvoudig live contact mogelijk en hoeft hier geen andere applicatie voor gebruikt te worden. Zo blijft het overzichtelijk voor iedereen.

StayClode, eenvoudig videobellen
Vergrendeling - StayClose speciaal voor Dementie

3Dementievriendelijk

Door nauwe samenwerking met zorgprofessionals wordt er aangesloten bij de doelgroep. Zo richten we het platform zo dementievriendelijk mogelijk in, maar zijn ook andere features mogelijk voor optimaal gebruik.

4Contactbeheer voor zorgverleners

Per bewoner kunnen familieleden onbeperkt gemakkelijk toegevoegd en verwijderd worden. Zo houdt u het overzicht over al uw bewoners. In de contactenlijst kunt u ook een alias aangeven bij een contact. Hiermee kunt u de contactpersoon een naam geven die herkenbaar is voor de bewoner. Zoals: “Anna (Kleindochter)” of “Buurman” voor zijn of haar voormalige buur.

StayClose, gemakkelijk contacten beheren
Bob vdP
Kan ik met je meedenken?
Wil je een prijsindicatie of
sparren over de mogelijkheden?

Mail Bob van der Panne
Of bel naar +31 (0)6-184 886 98