iOS developer

iOS app maken, Gillz regelt het

Gillz is met haar specialisten gericht op het ontwikkelen van innovatieve applicaties die perfect aansluiten op uw doelgroep en/of werkomgeving. Dit kan voor zowel mobiel als voor web. Als we het puur over mobiele applicaties hebben, dan richten wij ons het ontwikkelen van iOS apps. Naast het ontwikkelen van software voor iOS platformen kunt u tevens onze expertise aanwenden voor native Android ontwikkeling, om het beste van beide werelden: React Native development.


Een iOS app maken is één van de vele mogelijkheden bij Gillz, maar onze diensten reiken verder dan dat.

In combinatie met het maken van een iOS app kunnen wij tevens snel een uitgebreid softwarepakket voor u op maat ontwikkelen, precies volgens uw wensen en behoeften.

Software op maat

Met zo’n softwarepakket kunt u o.a. met verschillende apparaten in uw werkomgeving bij dezelfde informatie komen. Of omgedraaid, u kan gemakkelijk informatie opslaan.

Dit alles is gestoeld op een webbased (cloud) omgeving van waaruit uw softwareomgeving functioneert. Dat zijn normale bedrijfsapplicaties, eventueel een website en natuurlijk een mobiele app. Hierin zijn wij totaalleverancier. Vanuit dat perspectief kunnen wij dus voor u de complete infrastructuur realiseren.

Aan de andere kant kunnen wij ons ook enkel voor u bezighouden met een iOS app maken voor bijvoorbeeld commerciële of informatieve doelstellingen. Er is geen enkele vorm van beperking en om die reden is Gillz uw iOS ontwikkelaar.

Snel uw iOS app laten maken

Wat wel duidelijk is, is dat Gillz uw partner is voor kleinschalige en grootschalige projecten bij de ontwikkeling van apps, webbased platformen en meer. U kan dus voor een brede variatie aan producten en diensten bij ons terecht, maar wist u dat u tegelijkertijd ook nog eens profiteert van snelheid, efficiëntie en betrokkenheid?

Een iOS app laten maken zal geheel gedaan worden volgens uw wensen. Hierin denken wij met u mee, zoeken wij naar creatieve oplossingen en bieden wij u een prachtig resultaat. U zult het gehele proces betrokken zijn, zodat u duidelijk inspraak heeft en wij zo voor u een prachtige app kunnen realiseren.

Efficiëntie ‘is our middle name’, want wij passen de meest moderne technieken toe bij een iOS app maken. Wat betekent dat voor u? Dat u een app krijgt die snel werkt, technisch goed in elkaar zit en waar u degelijke ondersteuning bij ontvangt.

React Native ontwikkelaars

Gillz beschikt daarbij over React Native en Xamarin ontwikkelaars en dat is voor u behoorlijk gunstig, want een iOS app laten maken voorziet niet alle app gebruikers. We kunnen dit echter ook breder trekken door uw app met React Native of Xamarin te ontwikkelen, waardoor deze ook gemakkelijk uitgerold kan worden op Android platformen – 80% van de smartphones draait op Android. U slaat twee vliegen in één klap zonder hier direct heel veel meer voor te moeten betalen.

Overigens is React Native of Xamarin slechts een voorbeeld van een programmeertaal. Heeft u liever andere vormen van programmeerwerk bij een iOS app maken? Overleg met ons de mogelijkheden wij hebben ervaring met Swift, Objective-C, Cordova, Ionic en AppMachine.

Kom langs voor een verkennend gesprek. Onder het genot van een kop koffie bekijken we alle mogelijkheden om uw wens zo innovatief en creatief mogelijk in te vullen. Zo loopt u voorop in de huidige trend!


Bob van der Panne - Commericeel Directeur
Meer weten?

Sparren over de mogelijkheden of een kostenindicatie? Mail of bel direct Bob van der Panne.