iOS developer

Een iOS ontwikkelaar inhuren

Gillz is als iOS ontwikkelaar, uw professionele partner voor het ontwerpen en uitwerken van uw iOS app voor iPhone en iPad. Wij zetten niet alleen uw wensen en behoeften om in een werkbare applicatie, wij denken ook met u mee. Met klanten als Q-Music, Wolters Kluwer, BENU Apotheken en De Persgroep weten wij als geen ander hoe een intelligente app moet zijn vormgegeven. Voor zowel grote als kleine ondernemingen kunnen wij een iOS app ontwikkelen. Native met behulp van Xcode is daarbij onze standaard, hybride is mogelijk met behulp van bijv. React Native, Xamarin, Cordova of Mendix.


Gillz heeft als iOS ontwikkelaar alle kennis in huis. Als iOS app ontwikkelaar met een team van ervaren – Xcode, Objective C en Swift – iOS specialisten begeleiden wij u tijdens het hele proces. Van A tot Z. Naar wens nemen wij het gehele proces voor u over.

Geen omkijken meer naar het proces

Bij een iOS app ontwikkelen komen veel zaken kijken, die u als bedrijf wellicht niet allemaal zelf wilt uitwerken. Analyses, prototyping, user testing, projectbegeleiding zijn enkele voorbeelden. Gillz biedt u als iOS ontwikkelaar daarin veel mogelijkheden om u volledig te ontzorgen, hierbij werken met een scrum of kanban methodiek. Met een proactieve houding en goede begeleiding, heeft u bij ons geen omkijken meer naar het proces. Tijdens de intake – wij noemen dat graag elkaar begrijpen – bespreken wij uitgebreid uw bedrijfsdoelen, persoonlijke wensen en behoeften op het gebied van een iOS app ontwikkelen. Budget en andere zaken als ontwikkelen voor verschillende platformen, komen ter sprake. Niet alleen iOS maar ook Android apps of bedrijfsapplicaties kunnen wij verzorgen.

Qmusic

Door de kunde van gillz & Qmusic was het mogelijk om een geweldig product te creëren met een extreem strakke deadlineAlmer Veenendaal, Techniek

Expertise van Xcode, Objective-C en Swift

Gillz ontwikkelt sinds 2011 native iOS applicaties, hierdoor hebben we een schat aan ervaring op gedaan met het ontwikkelplatform Xcode van Apple. Binnen Xcode hebben onze iOS developers ervaring met zowel de ontwikkeltaal Objective-C als de nieuwere taal Swift. Dus heeft u een reeds bestaande applicatie die doorontwikkeld moet worden? Ook dan kunnen onze iOS developers u daarmee van dienst zijn.

Dyzle logo

Een adequate aanpak zorgde ervoor dan de app snel & stabiel werkt met de nieuwe bluetooth thermometers.Jan Allard Slurink, Dyzle Team leader ICT

Onze expertise gaat verder dan alleen iOS

Als het gaat om intelligente applicaties voor verschillende devices dan is Gillz de partner die met u meedenkt. Onze expertise strekt zich uit van technische kennis tot bedrijfskundige kennis van zorg, media en software. Door deze brede kennis weten wij waar voor u kansen liggen en welke stappen u met een applicatie kunt maken. Gillz is als iOS ontwikkelaar dé partij die u verder helpt. Voor nu maar ook voor in de toekomst.


Bob van der Panne - Commericeel Directeur
Meer weten?

Sparren over de mogelijkheden of een kostenindicatie? Mail of bel direct Bob van der Panne.