Een iOS ontwikkelaar inhuren

Gillz is als iOS ontwikkelaar, uw professionele partner voor het ontwerpen en uitwerken van uw iOS app voor iPhone en iPad. Wij zetten niet alleen uw wensen en behoeften om in een werkbare applicatie, wij denken ook met u mee.

Met klanten als Q-Music, Wolters Kluwer, BENU Apotheken en De Persgroep weten wij als geen ander hoe een intelligente app moet zijn vormgegeven. Voor zowel grote als kleine ondernemingen kunnen wij een iOS app ontwikkelen. Native is daarbij onze standaard, hybride is mogelijk met behulp van bijv. ReactNative, Xamarin, Cordova of Mendix.

Gillz heeft als iOS ontwikkelaar alle kennis in huis. Als iOS app ontwikkelaar met een team van ervaren iOS specialisten begeleiden wij u tijdens het hele proces. Van A tot Z. Naar wens nemen wij het gehele proces voor u over.

iOS 10 overzicht

Geen omkijken meer naar het proces

Bij een iOS app ontwikkelen komen veel zaken kijken, die u als bedrijf wellicht niet allemaal zelf wilt uitwerken. Analyses, prototyping, user testing, projectbegeleiding zijn enkele voorbeelden. Gillz biedt u als iOS ontwikkelaar daarin veel mogelijkheden om u volledig te ontzorgen, hierbij werken met een scrum of kanban methodiek. Met een proactieve houding en goede begeleiding, heeft u bij ons geen omkijken meer naar het proces.

Tijdens de intake – wij noemen dat graag elkaar begrijpen – bespreken wij uitgebreid uw bedrijfsdoelen, persoonlijke wensen en behoeften op het gebied van een iOS app ontwikkelen. Budget en andere zaken als ontwikkelen voor verschillende platformen, komen ter sprake. Niet alleen iOS maar ook Android apps of bedrijfsapplicaties kunnen wij verzorgen.

iOS ontwikkelaar

Onze expertise gaat verder dan alleen iOS

Als het gaat om intelligente applicaties voor verschillende devices dan is Gillz de partner die met u meedenkt. Onze expertise strekt zich uit van technische kennis tot bedrijfskundige kennis van zorg, media en software. Door deze brede kennis weten wij waar voor u kansen liggen en welke stappen u met een applicatie kunt maken. Gillz is als iOS ontwikkelaar dé partij die u verder helpt. Voor nu maar ook voor in de toekomst.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke gesprek over uw iOS app.

  • Ontwikkelaar inhuren?

    Laat je wensen achter en wij denken met je mee.

Bob van der Panne - Commericeel Directeur

Kan ik u helpen?

Wilt u sparren over de mogelijkheden of een indicatie van de mogelijke kosten? Mail Bob van der Panne of bel 06 18 488 698.

Neem contact op met Bob