Kennisbank

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht. Hier bloggen wij over wat ons bezighoudt, de nieuwe technieken en trends die wij waarnemen.

Jij wil graag goed organisch zichtbaar zijn in zoekmachines. Dus voordat je gaat schrijven doe je altijd eerst gedegen onderzoek naar zoekwoorden en hoe jij je doelgroep het beste aanspreekt. Maar toch komen een paar van je beste pagina’s maar niet hoger te staan. Grote kans dat er dan op jouw website nog een inhaalslag gemaakt kan worden. Maar hoe dan? Met intern linkbuilden!

Lees meer

De wereld om ons heen veranderd snel. Binnen een tijdsbestek van tien jaar is het aantal Apps in de Google Play Store van 200.000 naar 2.9 Miljoen gestegen. 14x zoveel! En wist je dat er binnen een gemiddeld Europees bedrijf ongeveer 1.400 verschillende applicaties gebruikt worden? Kortom, applicaties zijn niet meer weg te denken uit ons leven. We gebruiken ze continue en overal. Zo ook jouw klanten en medewerkers!

Lees meer

In 2020 is het belang van online marketing in sneltreinvaart gegroeid. Steeds meer organisaties creëerde prachtige online klantbelevingen. Ook vonden veel Online Marketeers hun weg weer terug naar de goede oude e-mail! Of is het eigenlijk ooit oud geworden?

Lees meer

Het is je vast niet ontgaan hoe belangrijk data is geworden. Data is namelijk de grondstof voor informatie en informatie is de brandstof voor een organisatie. Een goede informatievoorziening biedt inzichten in de kansen om processen te optimaliseren, klantvriendelijker te werk te gaan en de concurrentie voor te blijven. MAAR! Daarvoor moet jouw data wel zuiver en betrouwbaar zijn.

Lees meer

Steeds meer organisaties ontdekken hoe je effectief online leads kan generen. Ook wij merken dat bij onze klanten. Hoe blij ik daar ook van wordt, het valt me wel op dat 80% van de bedrijven geld aan het weggooien is. Echt waar! En dat is echt zonde!

Lees meer

Binnen organisaties zijn er honderden processen die zich wekelijks afspelen. Van het aanvragen van kantoorartikelen tot het evalueren van afdelingsdoelstellingen. Voor alles wat er gebeurt binnen een organisatie is er een proces, al dan niet impliciet of expliciet beschreven. Veel van deze processen willen we borgen in software. Dat kon al met Mendix, maar met de komst van de Mendix Workflow wordt dit nog makkelijker!

Lees meer

Natuurlijk wil je dat jouw advertentiecampagnes in Google (Search advertising) altijd optimaal voor je werken. Daarom hebben wij voor jou de belangrijkste Search Advertising trends van het komende jaar op een rij gezet.

Lees meer

Field Service Apps helpen jouw mensen op locatie om hun taken zo goed, mogelijk af te ronden. Wij hebben een 6 stappenplan ontwikkeld hoe je tot een goede Field Service App komt.

Lees meer

Binnen de Maakindustrie is een revolutie gaande. Software en IT worden alsmaar belangrijker. Deze revolutie wordt ook wel Smart Industry, Industrie 4.0 of Digitale transformatie genoemd. Bedrijven uit de Maakindustrie hebben de behoefte om flexibel te kunnen produceren met hoge productiviteit en een korte Time to Market en tegelijkertijd hun producten en het proces te kunnen optimaliseren aan de hand van data. Samen met Enginia helpen wij bedrijven uit de Maakindustrie bij het bereiken van hun ambities.

Lees meer

Inmiddels ben ik alweer bijna een jaar werkzaam bij Gillz. De tijd vliegt en ik ben heel wat ervaringen rijker. Ik vertel jullie graag wat meer over mijzelf, mijn traineeship en mijn werk zal Mendix developer.

Lees meer

Yeah! Mendix 9 is released with a potential game changer. The Mendix Studio Pro 9 supports building progressive web apps (PWA). PWA is a type of application (App) delivered through the web, build using technologies like: HTML, CSS and JavaScript. A PWA has the functionalities of a mobile app, such as offline and push notification functionalities, only then build with common used web technologies that are easier to learn then native mobile app programming languages. So, is your next Mendix app going to be a PWA? Let’s find out!

Lees meer

When you are designing products, installations or processes, it's key to think ahead. Asking yourself questions like: “If the end-user does this, will our design hold?”, “Will our design work in a situation like this?” and “If this situation occurs, what are the consequences?”. There is a way to proactively prevent designs from failure and it’s called FMEA. Failure Mode Effect Analysis. And the best part! Every company can quickly create this kind of analyses by making use of low code.

Lees meer

Elk bedrijf een IT-bedrijf, dat is waar wij in geloven. Waarom? Kijk maar om je heen. Informatietechnologie (IT) is niet meer weg te denken uit onze wereld. Zowel privé als zakelijk maken we constant gebruik van IT. In dit artikel bespreken we waarom ook jouw bedrijf een IT-bedrijf moet worden.

Lees meer

Als onderneming in de bouwnijverheidssector wil je je klanten gedurende de gehele samenwerking zo efficiënt mogelijk van dienst zijn. Dit begint al bij het inmeten en het opstellen van de offerte. Met een calculatie app op maat kan jouw organisatie vanaf het eerste moment indruk maken en ook nog eens efficiënter te werk gaan!

Lees meer

In pharma and biotechnology MSLs play an important role. Their job is to establish and maintain relationships with leading researchers and clinicians, referred to as key opinion leaders (KOLs). To excel in their jobs, MSLs need good software tooling. The Key Expert Tool meets this demand.

Lees meer

Het bedrijfsleven is zich over de jaren heen steeds meer digitaal gaan afspelen. Veel organisaties hebben inmiddels een breed IT-landschap of bieden zelfs een eigen app aan voor klanten. Bij Gillz hebben wij aandacht voor alle details in een app. Zo besteden wij ook veel aandacht aan het inloggen. De login flow is vaak nog een knelpunt terwijl dat eigenlijk helemaal niet nodig is. Daarom hebben wij voor jou vier artikelen op een rij gezet waarin jij kan ontdekken wat de perfecte login flow is voor jouw doel.

Lees meer

Steeds meer organisaties krijgen te maken met gevoelige informatie, met name vanwege de komst van de AVG/GDPR. Het is als bedrijf, maar ook als klant, fijn dat deze informatie veilig wordt opgeslagen en dat niet zomaar iedereen erbij kan. Multi-factor authenticatie (MFA) is een belangrijk onderdeel hiervan. MFA is een extra laag (of meerdere lagen) beveiliging over het ‘gewone’ login proces heen.

Lees meer

Wij kunnen maatwerk apps ontwikkelen die data uitwisselend met de Siemens Teamcenter® PLM. Zo houd je alle data gecentraliseerd en onderhoudbaar. Voornamelijk in de Bouw & Infra sector als in de maakindustrie wordt het Product Lifecycle Management (PLM) product veel gebruikt.

Lees meer

Alle zorginstellingen in Nederland hebben op dit moment te maken met beperkingen in het ontvangen van bezoek door de gevolgen van Corona. Daarbij is het soms zelfs zo dat een bewoner tijdelijk naar een andere afdeling verplaatst moet worden. StayClose maakt het dan alsnog mogelijk om contact te houden met familie.

Lees meer

Digitale systemen domineren het huidige bedrijfsleven. Een goede ontwikkeling! Want het heeft er voor gezorgd dat jij en ik ons werk een stuk beter kunnen doen. Maar het kan ook een bron van frustratie zijn, met name het inloggen. Wachtwoorden kwijt, briefjes op monitors, bellen met de IT-desk om accounts te resetten. Bij Gillz begrijpen we hoe belangrijk het is om de perfecte login flow te creëren bij al onze apps, dat is #betterbusiness.

Lees meer