Dé 10 meest gelezen app development blogs van 2018
blogs gillz

Dé 10 meest gelezen app development blogs van 2018

In 2018 hebben wij een groot aantal blogs geschreven rondom app & low-code development. Het resultaat 40K+ unieke bezoekers, maar welke blog vonden jullie het meest interessant? Wij hebben de statistieken van Google Analytics erbij gehaald en de tien populairste blogs van onze website op een rij gezet.

Voordat wij overgaan naar de best gelezen blogs van 2018, willen wij onze bezoekers bedanken! Of je nu een klant van ons bent, je nog aan het oriënteren bent voor het inhuren van een ontwikkelbureau, werkzoekende bent naar een leuke uitdagende baan of gewoon interesse hebt in het ontwikkelen van apps en low-code business applicaties, wij waarderen jouw bezoek. Het was voor ons weer een geweldig jaar, waarin wij als bedrijf enorme sprongen hebben gemaakt - verdubbelt in omvang & projecten - en trots mogen zijn op onze prestaties. Hele fijne feestdagen en op naar een appy new year! Wij zijn er klaar voor.

Nummer 1: De meest gelezen app development blog van 2018 is "Wie bouwt de snelste app"

Waarmee bouw je de snelste app? Wij gingen de uitdaging aan om dé traditioneel developer te overtuigen van low-code development. Want met low-code of ook wel model-driven development, kan je veel sneller resultaten boeken. Je kunt binnen een dag al een werkende prototype hebben, dus de ontwikkeling van jouw app, hoeft geen dagen of weken meer te duren.

[post id="1773"]

Nummer 2: "Ontwikkelen voor iOS of Android?"

Android en iOS, de twee meest gebruikte besturingssystemen voor mobiele apparaten. Maar met welke bouw jij jouw app? Of kun je de app meteen laten bouwen voor Android en iOS? Wij geven je de oplossing voor als je geen keuze kunt maken.

[post id="1644"]

Nummer 3: "Waarom low-code development de toekomst heeft"

Toch wel wat bezoekers waren geïnteresseerd in deze blog. Wat is low-code development precies en waarom is dit dé optie voor de toekomst? Vanuit bedrijven is er een groeiende vraag naar applicaties om diverse afdelingen te ondersteunen en vooruit te helpen. In deze blog leggen wij uit waarom low-code development belangrijk is voor het succes van jouw organisatie.

[post id="3333"]

Nummer 4: "Mobile app development, kies ik voor native, React Native, Xamarin of Cordova"

Er is toch wel wat keus als het gaat om ontwikkelen voor iOS en Android. Wij hebben de verschillende ontwikkelmethodes op een rijtje gezet en bespreken de voor- en nadelen van verschillende app development technieken.

[post id="2548"]

Nummer 5: "Software laten ontwikkelen in India of Nederland?"

Een moeilijk keuze of eigenlijk heel simpel? Wij houden het graag dichtbij huis. In deze blog lees je de voor- en nadelen van het ontwikkelen van een applicatie over de grens.

[post id="1806"]

Nummer 6: "Gillz aanwezig bij Mendix on Tour als één van de geselecteerde partners"

Afgelopen mei waren wij een van de geselecteerd Mendix partners, en wat was het een succes! Mooie cases waarbij Mendix werd ingezet, goede gesprekken met bedrijven die nu klant zijn geworden. Lees waarom je volgend jaar bij het Mendix World event aanwezig moet zijn.

[post id="3372"]

Nummer 7: "Definitie van low-code development platformen"

Er zijn toch wel wat mensen die nog niet helemaal bekend zijn met de term low-code development, vandaar dat wij het een en ander voor je hebben uitgelegd. Deze blog werd drukbezocht.

[post id="3335"]

Nummer 8: "Voorkom dat jouw website als ‘not secure’ wordt aangemerkt door Google"

Een "gouwe ouwe". Een paar jaar geleden schreven we de blog, dit jaar hebben wij hem geüpdatet omdat Google veiligheid weer wat hoger op de agenda heeft gezet in 2018. Het is belangrijk dat jouw website bereikbaar is via https, zodat jij website door google wordt gezien als ‘secure’. Op deze blog lees je hoe je dit kunt doen, of hoe wij dit voor jou kunnen doen.

[post id="1720"]

Nummer 9: "3 redenen om voor React Native te kiezen"

Cross-platform app ontwikkeling zit in de lift. Er zijn verschillende platformen beschikbaar die allemaal claimen de beste oplossing te zijn. En hoewel elk platform zijn sterke en zwakke punten kent, heeft React Native een aantal sterke troefkaarten in handen. In de blog onze drie belangrijkste redenen om voor React Native te kiezen.

[post id="2638"]

Nummer 10: De laatste en daar zijn wij ontzettend trots op "Gillz wint eerste prijs bij SVB & UWV Hackathon 2018"

Afgelopen oktober heeft Gillz de hoofdprijs gewonnen bij de SVB & UWV Hackathon 2018 in Eindhoven. In iets meer dan 24 uur tijd heeft het Gillz-team het winnende prototype gebouwd om het voor uitzendbureaus eenvoudiger te maken om gegevens over buitenlandse uitzendkrachten aan te leveren bij de SVB voor het uitkeren van de kinderbijslag.

[post id="3671"]