Kennisbank

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht. Hier bloggen wij over wat ons bezighoudt, de nieuwe technieken en trends die wij waarnemen.

Elk bedrijf wil graag een zo hoog mogelijk conversiepercentage. Echter zien veel bedrijven belangrijke leads verloren gaan bij het registratie proces. Zodra gebruikers een formulier zien zijn ze geneigd om af te haken. Uit een onderzoek in de Verenigde Staten in 2015 bleek dat 54% van de ondervraagden liever een website verlaten dan dat ze een formulier invullen. Consumenten zijn vermoeid van alle accounts die ze hebben. Waarom zou je als ondernemer jouw klanten dan nog een account laten maken, als ze er al zo veel hebben?

Lees meer

Het zal je niet verbazen dat het een grote verantwoordelijkheid is om wachtwoorden en andere login informatie op te slaan. Bedrijven spenderen enorm veel aan goede cybersecurity om wachtwoorden zo veilig mogelijk op te slaan. Maar wat als een wachtwoord niet eens nodig is? Het klinkt misschien gek, maar het is zelfs veiliger dan alleen de traditionele gebruikersnaam en wachtwoord login en het bespaart jouw bedrijf ook nog eens geld!

Lees meer

Tijdens een controle kunnen er schades of gebreken aan het licht komen. Dit kan voorkomen bij onderhoudscontroles, het in ontvangst nemen van verhuurde goederen of tijdens de oplevering van een project. In al deze gevallen is het fijn om de inspectie secuur, eenvoudig en ter plekken te kunnen rapporteren. Dat kan met onze inspectie en digitale checklist apps!

Lees meer

Bij de naam Design system wordt direct gedacht aan het vakgebied van UX/UI design. Logisch en grotendeels ook terecht. Maar meerdere disciplines zijn betrokken bij het juist opstellen van een design system. Het ontwikkelen van de juiste conversie button kan niet zonder de visie van marketing. Het opstellen van de juiste componenten bibliotheek kan niet zonder de technische van developers. Lees meer…

Lees meer

De Bouw en Infa sector staat voor een groot aantal uitdagingen. Krapte op de arbeidsmarkt, slinkende marges en grote investeringsrisico’s. IT kan de oplossing zijn voor jouw bedrijf! Is jouw organisatie al klaar voor deze uitdagingen?

Lees meer

In mei en juni 2020 heb ik een marketing stage gedaan bij Gillz. Ter afsluiting van het tweede jaar van mijn opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool Leiden. Via LinkedIn ben ik bij Gillz uitgekomen en ik heb toen meteen gesolliciteerd.

Lees meer

Als leverancier van SaaS oplossingen en ERP-software weet je hoe belangrijk het is om up-to-date te blijven. Verouderde software leidt tot onnodige risico’s, veel onderhoud en kan leiden tot het verliezen van klanten. Voorkom dat jouw SaaS, PaaS of ERP-software verouderd. Migreer naar de laatste software technieken. Cloud based en mobile friendly.

Lees meer

Toen het coronavirus zijn intrede deed hebben veel organisaties snel geschakeld naar een volledig digitale bedrijfsvoering. Voor velen is het ook een aangename verandering geweest. Al lang bestaat de wens bij werknemers in alle sectoren om op een flexibelere manier thuis te werken, en de afgelopen tijd heeft bewezen dat het goed kan werken!

Lees meer

Begin juni 2020 ben ik gestart als marketing/sales stagiair bij Gillz. Ter afsluiting van de opleiding Commercieel Business Management aan Hogeschool Tio moest ik 9 weken stagelopen. Dankzij een contact uit mijn LinkedIn-netwerk, ben ik bij Gillz terecht gekomen.

Lees meer

Het maakt niet uit of jouw organisatie over een eigen IT-team beschikt of dat jullie software ontwikkeld wordt door een externe partij. Hoe dan ook, het (door)ontwikkelen van mobiele apps, websites en bedrijfsapplicaties kost tijd. Natuurlijk wil je deze tijd zo veel mogelijk verkorten, maar hoe?! Dat kan met behulp van een design system.

Lees meer

Mendix World, ’s werelds grootste low-code conferentie, werd helaas gecanceld. Gelukkig krijgen we op 1 September 2020 toch nog de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de wereld van low-code development dankzij Mendix World 2.0. De eerste digitale low-code conferentie in de wereld vol inspirerende keynotes van de leaders in low-code!

Lees meer

Gillz was te zien op RTL! Ons team schitterde In het programma De Barometer. In het item vertellen we meer over onze visie op IT, de Gillz werkwijze en hoe we ondernemingen ondersteunen dankzij onze jarenlange ervaring in app development, Low Code en het opleiden van personeel.

Lees meer

Veel bedrijven maken de overstap van Excel naar standaard ERP-pakketten wanneer ze beginnen te groeien als organisatie. Er kan gekozen worden voor standaard pakketten of maatwerksoftware. De laatste optie is vaak duur, maar biedt wel vrijheid. Echter is er ook een oplossing die deze twee types samenbrengt, zogeheten low-code platforms.

Lees meer

De eerste pilots zijn gestart: StayClose is in gebruik! We nemen jullie graag mee: wat zijn de eerste reacties van bewoners, zorgprofessionals en familieleden? Want daar zijn wij enorm trots op!

Lees meer

Jouw online advertentiecampagne. Wat wil je daar mee bereiken? Zoveel mogelijk verkopen? Grote kans van wel. Logisch! Je investeert ergens in en dat wil je terugverdienen. Het liefst zo snel mogelijk. Dus jouw online advertenties moeten volledig ingericht zijn om nieuwe klanten binnen te halen… Helaas, dan ga ik je teleurstellen. Als je écht succesvolle online campagnes wilt opzetten is dat in de meeste gevallen geen goede aanpak.

Lees meer

Veel bedrijven vertrouwen op Excel sheets omdat hun volledige bedrijfslogica er omheen draait. In het begin werkt dit goed voor de meeste bedrijven, maar zodra ze beginnen te groeien begint Excel een beperking te worden. Wanneer Excel gedreven bedrijven groeien, ontgroeien ze simpelweg ook Excel. In deze blog komen een aantal problemen voorbij die veel bedrijven tegenkomen in hun op Excel gebaseerde bedrijfslogica. Zoals de moeilijkheden met toegangscontrole, gedecentraliseerde bedrijfslogica en het gebrek aan agility.

Lees meer

In organisaties leven vaak ontzettend veel ideeën voor procesoptimalisaties en bedrijfsinnovaties, maar tot een daadwerkelijke uitvoer komt het maar nauwelijks. Doodzonde, want we leven in een tijd waarin het omzetten van ideeën in werkende prototypes en minumum viable products (MVP) eenvoudig gerealiseerd kan worden. Zelfs al binnen enkele weken en zonder torenhoge kosten.

Lees meer

Er zijn allerlei toepassingen op de markt die digitaal contact ondersteunen, maar welke is geschikt voor jullie zorginstelling? Om jullie daarbij te helpen hebben we alle toepassingen op een rijtje gezet. Wat maakt StayClose nu zo uniek ten opzichte van een Familienet, Carenzorgt of WhatsApp?

Lees meer

Google for Jobs, of in het kort: Google Jobs, komt beschikbaar in Nederland. Sinds ongeveer midden 2017 was Google Jobs al live in de Verenigde Staten, maar nu is het ook eindelijk in Nederland gesignaleerd en dat is heel fijn! Vind jij recruitment belangrijk? Zorg er dan voor dat jullie online kanalen geoptimaliseerd zijn voor Google Jobs!

Lees meer

StayClose is een platform die familie en vrienden in staat stelt om eenvoudig foto’s en video's te delen en te videobellen met dierbaren met dementie. Zo draagt StayClose met haar app bij aan het welzijn van de bewoners in uw zorginstelling. De app is nu live en kan eenvoudig gedownload worden!

Lees meer