Kennisbank

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht. Hier bloggen wij over wat ons bezighoudt, de nieuwe technieken en trends die wij waarnemen.

Een website met een responsive webdesign past zich qua vormgeving automatisch aan op het gebruikte apparaat en zijn bijbehorende schermformaat.

Lees meer

Bij het bouwen van een website is het belangrijk rekening te houden met de zoekmachine, zodat een mooie website vervolgens ook gevonden kan worden.

Lees meer

Uit onderzoek blijkt Pinterest nu in de VS het derde social network te zijn achter Facebook en Twitter met maar liefst 104 miljoen gebruikers.

Lees meer

Na de visuele update van de +1 knop, introduceert Google nu een uitgebreide 'share'-knop welke u eenvoudig op websites kunt plaatsen.

Lees meer

Facebook gaat de nieuwe Timeline nu ook doorvoeren in de Brand Pages. Tot 30 maart 2012 kan je zelf upgraden, daarna ga je automatisch over.

Lees meer

Zelf een QR code maken? Online zijn een groot aantal QR code generators beschikbaar om een QR code te genereren voor uw URL, tekst, telefoonnummer, SMS, evenementdatum of andere gegevens.

Lees meer