Van trainee naar Advanced Mendix developer: Joris van Egmond
Jors Gillzer

Van trainee naar Advanced Mendix developer: Joris van Egmond

Wij stellen je graag voor aan Joris van Egmond. Binnen een half jaar is hij opgeleid tot Mendix business consultant en is dagelijks aan de slag met het ontwikkelen van webapplicaties en mobiele apps in de Mendix omgeving.

Over Joris van Egmond

Joris heeft al een aantal jaar gewerkt als programmeur bij een webdevelopment bureau. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan als frontend developer, waar hij zorgde voor de voorkant van diverse websites en zich bezighield met HTML, CSS, PHP en Javascript. Omdat hij graag verder wilde leren, is hij een HBO-opleiding gaan volgen in digitale media en communicatie. Nadat hij deze met succes heeft afgerond, werd hij gerekruteerd door Gillz om een traineeship te volgen als Mendix business consultant. Toevallig werkt een buurjongen van hem hier ook, die hem meer vertelde over het bedrijf en de keus voor een uitdagende baan in een leuke werkomgeving was snel gemaakt.

Ondertussen is Joris alweer meer dan een half jaar bij Gillz en heeft hij succesvol zijn traineeship afgerond met het behalen van het Mendix Advanced certificaat. Dit laat zien dat hij op een goede manier snel bedrijfskritische applicaties kan ontwikkelen. Ondertussen heeft hij al een mooie bijdrage geleverd aan enkele mooie cases zoals: CruiseReizen, EBC en Platen.

Ik vind het interessant om een product van A tot Z te ontwikkelen en uiteindelijk te lanceren. Naast het ontwikkelen van webapplicaties en mobiele apps, ben ik gespecialiseerd in marketing. Bij Gillz kan ik beide kwaliteiten benutten. Momenteel ga ik eerst aan de slag met het Mendix traineeship, maar in de toekomst zijn er mogelijkheden om mijn functie uit te breiden. Zo blijft mijn werk uitdagend.- Joris van Egmond, Mendix Trainee

Op de lange termijn wil Joris graag doorgroeien naar een projectmanagementfunctie, zodat hij klanten van begin tot eind kan begeleiden bij hun product. Maar hij wil ook aan de technische kant van de ICT blijven werken. Op deze manier kan hij zijn kennis van zowel de ICT als de marketing in praktijk brengen. Wil jij net als Joris een uitdagende baan als Mendix business consultant en werken in een gezellige werkomgeving? Bekijk dan de pagina Werken bij en wellicht zien wij jou binnenkort bij ons op kantoor voor een oriënterend gesprek.

Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Manager
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen