Houd product data gecentraliseerd en overzichtelijk
Maakindustrie en machinebouwers koppelen apps aan Teamcenter

Maatwerk bedrijfsapplicaties gemakkelijk koppelen aan Teamcenter®

Wij krijgen steeds vaker de vraag om maatwerk bedrijfsapps te koppelen met Siemens Teamcenter®. Voornamelijk in de Bouw & Infra sector als in de maakindustrie wordt het Product Lifecycle Management (PLM) product veel gebruikt. En dat kan zeker! Wij kunnen maatwerk apps ontwikkelen die data uitwisselend met de Siemens Teamcenter® PLM. Zo houd je alle data gecentraliseerd en onderhoudbaar.

Wat is een PLM

PLM staat voor Product Lifecycle Management en is een software information systeem dat alle data en processen van een product binnen de product levenscycli managed. Alle informatie uit de idee, design, ontwikkel en product planning fases komen samen in één systeem. Het PLM.

PLM is ideaal voor bedrijven die nieuwe producten ontwikkelen en deze naar de markt brengen. Dankzij een PLM kunnen alle processen die zorgen voor een goede en tijdige marktgang aan elkaar gekoppeld worden.

Teamcenter® ideaal voor de bouw en maakindustrie

Binnen de Bouw en maakindustrie is het Siemens Teamcenter® softwarepakket enorm populair. Het systeem beheert CAD bestanden of simulatiegegevens, produceert stuklijsten (BOM) en biedt gestandaardiseerde workflow aan.

Maatwerk apps koppelen aan Teamcenter®

Hoe compleet het Siemens Teamcenter® PLM pakket ook is, soms heeft een organisatie baat bij maatwerk applicaties. Neem als voorbeeld de schade inspectie en onderhoudscontrole app. Het is toch ideaal als alle onderhoudscontroles van een product gekoppeld kunnen worden aan de PLM data.

Test onze app hier!

Klik op de onderstaande button en start de demo

Splashscreen Gillz

Wel even de cookies accepteren op het volgende scherm!

Start de demo


Teamcenter® extension apps

Ons doel is om bedrijven in de maakindustie, bouw, infra en machinebouw en zo goed mogelijk te ondersteunen in hun automatiseringswensen. Teamcenter® is bij veel bedrijven uit bovenstaande sectoren het leidende systeem en daar zijn wij blij mee. Teamcenter® is een veelzijdig en compleet PLM-product.

Ondanks de veelzijdigheid blijft het een standaard pakket dat niet aan alle wensen van jouw organisatie kan voldoen. Daarom bieden wij Teamcenter® extension apps aan. Maatwerk applicaties voor jouw bedrijf. Dit is mogelijk met low-code oplossingen in Mendix, wat ook onderdeel is van Siemens, of door het ontwikkelen van de app in React Native.

Voorbeelden van Teamcenter® extension apps:

  • Schade inspectie app;
  • Klantportalen;
  • Werkvoorbereiding app;
  • Field service apps;
  • Machine onderhoud en controle app;
  • Digitale werkinstructies op locatie.

Elk bedrijf een IT-bedrijf

Binnen Gillz is onze missie om van elk bedrijf een IT bedrijf te maken. Wij geloven erin dat door het slim inzetten van IT een bedrijf efficiënter kan ondernemen. Vanuit die gedachte kijken we altijd samen met onze klanten naar de ideale oplossing voor hun situatie. Gebruiken jullie al Teamcenter® en willen jullie deze koppelen aan andere (maatwerk) apps? Neem dan contact op met onze Business consultant Bob van der Panne. Bob is te bereiken via mail, op b.vanderpanne@gillz.nl, en telefoon (06-184 886 98), maar je mag ons ook een WhatsApp bericht sturen.

Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Manager
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen

Wellicht ook interessant: