Download vanaf nu de StayClose app!
StayClose in de app stores

StayClose beschikbaar in de app stores

StayClose is een platform die familie en vrienden in staat stelt om eenvoudig foto’s en video's te delen en te videobellen met dierbaren met dementie. Zo draagt StayClose met haar app bij aan het welzijn van de bewoners in uw zorginstelling. De app is nu live en kan eenvoudig gedownload worden!

Download de StayClose app

De StayClose app is gratis te downloaden en geschikt voor iOS en Android devices. De Apple iOS StayClose app kan gedownload worden vanaf de App Store op uw device of door op onderstaande knop te klikken.

De Android StayClose app kan gedownload worden vanaf de Google Play Store op uw device of door te klikken op de Android knop hieronder.

Het platform is speciaal ontworpen om de communicatie tussen dierbaren en hun familie te verbeteren - denk aan tips voor goede onderwerpen. Om ook de zorgprofessional te ontlasten in haar werkzaamheden werkt de app snel, intuïtief en is het erop gericht om de privacy van uw dierbaren te waarborgen.

Note: de app is gratis te downloaden zodat u kunt bekijken wat de app te bieden heeft. Wilt u daadwerkelijk gebruik maken van StayClose dan zijn hier wel kosten aan verbonden. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Bente via b.vanderlelij@gillz.nl of op 06-44476853.

Gebruik van de StayClose app

De app is gratis te downloaden en uit te proberen. Zo krijgt u een goed beeld van de functionaliteiten in de app en het gebruik van de app. Mocht u vragen of feedback hebben laat het ons dan weten door te mailen naar info@gillz.nl.

familie - Videoinstructies - StayClose
familie - Contacten - StayClose

Ben je overtuigd van de voordelen van StayClose? Dan kan jouw zorginstelling vandaag nog beginnen met het gebruiken van StayClose. Neem contact op met Bente via b.vanderlelij@gillz.nl of op 06-44476853 voor meer informatie rondom de implementatie van StayClose in uw zorginstelling.

sparren over de mogelijkheden?

Mail Bente van der Lelij
Of bel naar +31 (0)6-444 768 53