Elk bedrijf een IT-bedrijf, als je tenminste nog wilt blijven bestaan
The sky is the limit

Elk bedrijf een IT-bedrijf, als je tenminste nog wilt blijven bestaan

Software kent geen grenzen en is in staat om in elke markt disruptief te zijn. Uber, Tesla en Airbnb zijn geijkte voorbeelden, of dichter bij huis: Booking.com en Thuisbezorgd.nl. Allemaal organisaties die door middel van technologie een markt compleet veranderen, waarbij bestaande bedrijven in dat marktsegment wakker worden geschud. Deze bedrijven moeten wel innoveren, anders is de kans groot dat zij over vijf jaar niet meer zullen bestaan. Als je als bedrijf niet digitaliseert of innoveert, teken je een doodvonnis.

Direct contact opnemen

Hoe kun je als organisatie zorgen dat je ertoe blijft doen?

Het begint met ideeën uit het bedrijf halen en deze vervolgens te implementeren. Ideeën zijn vaak nog niet de grootste uitdaging, het uitvoeren is een stuk lastiger. Een IT-bedrijf inschakelen om bedrijfsprocessen te digitaliseren werkt, alleen voor de langere termijn is een slimmere aanpak nodig. Een IT-partner is nauw betrokken bij bedrijfsprocessen, maar zit nooit zo dicht op de bal als een eigen ontwikkelteam.

In onze visie moet elk bedrijf een IT-bedrijf zijn om in de toekomst nog te bestaan. En dat begint bij het in huis halen van IT. Natuurlijk zet je een eigen ontwikkelteam niet van vandaag op morgen op en kost dat tijd. Daarom is een hybride oplossing met een IT-partner de perfecte oplossing. Direct starten met digitaliseren en innovatieve concepten ontwikkelen en testen in de markt. Ondertussen bouw je  aan een eigen ontwikkelteam.

IT-partner onderdeel van jouw ontwikkelteam

In een goede hybride vorm blijft de IT-partner ook onderdeel van je ontwikkelteam. Op deze manier heb je het beste van twee werelden:

  • een eigen team welke dagelijks beschikbaar is en van de hoed en de rand weet en laten we eerlijk zijn: een vaste kracht kan meer uren maken voor hetzelfde budget.
  • een kennispartner op ontwikkelgebied die je team blijft uitdagen
  • een flexibele schil voor als meer capaciteit snel benodigd is

De ideale combinatie om wensen en behoeften uit de business in hoog tempo te toetsen, ontwikkelen en uiteraard te verbeteren. Dat zorgt ervoor dat jij in de toekomst als organisatie kan blijven bestaan, kan doorgroeien.

Direct contact opnemen

De juiste ontwikkeltool om het verschil te maken

Met low-code development tools – Mendix is our weapon of choice - kun je tot zes keer sneller ontwikkelen en daarmee is het kiezen voor een maatwerkoplossing die past als een goed gesneden maatpak opeens vele malen interessanter dan kiezen voor een confectiepak wat het werk waarschijnlijk voor elkaar krijgt, maar nooit optimaal zal zijn.  Low-code development kan zoveel sneller zijn omdat de manier van ontwikkelen anders is, het maakt gebruik van visuele modelleringshulpmiddelen om de onderliggende code op een logische manier weer te geven. Deze visuele weergave is zo simpel opgezet, dat iedereen die kan begrijpen.

Hoe voorkom jij je naderende einde?

Je kan vandaag al starten door gezamenlijk kritisch te kijken naar alle processen. Kunnen hier stappen tussenuit? Kan het anders? Uiteraard kan een goede IT-partner daarbij helpen. Samen kun je het bedrijfsproces onder de loep nemen en kijken welke processen afgestoft moeten worden.

Wat voor ons goed werkt is een meeting met de MT-leden, op deze manier zijn alle afdelingen direct aangehaakt. Door elke afdeling te laten benoemen wat goed loopt, beter kan of welke nieuwe ideeën er zijn voor meer omzet, hogere klanttevredenheid of tijdsbesparing krijgt het gehele bedrijf een scherp beeld van waar de quick wins liggen.

De quick wins zijn de  gesorteerde ideeën met de meeste toegevoegde waarde.  Je kunt middels een design sprint al in een week een werkend en gevalideerd prototype hebben. Na de design sprint kan je het prototype laten rijpen binnen het bedrijf en feedback verzamelen van gebruikers. Niks is zo belangrijk als input van gebruikers meenemen in de ontwikkeling van een product. Wanneer de productverbetering bekend is, kan het ontwikkelteam verder met de volgende iteratie. Deze agile werkwijze van feedback verzamelen en ontwikkelen blijf je gebruiken om het product elke keer een stap verder te brengen.

Direct contact opnemen

Design sprint of Hackathon: iets voor jouw organisatie?

Wil jij niet achterblijven en ervoor zorgen dat jouw bedrijf in de toekomst blijft bestaan? Wil jij meegaan met de digitalisering van onze cultuur en samen met Gillz als ontwikkelingspartner kijken naar de mogelijkheden om jouw business te laten groeien? Neem dan contact met ons op voor een design sprint of hackathon.

Voor wie:

Bedrijven met 50-250 medewerkers waar er meer initiatieven zijn dan de IT kan realiseren. Ben jij beschikbaar voor 2,5 dag gedurende een week met minimaal 1 man uit de business als product owner (en optioneel een eindgebruiker), dan doen wij graag met jullie een design sprint. Wij ontwikkelen in één week voor jou een prototype. De inzet van jouw organisatie zorgt voor het succes! Liever een hackathon om eerst eens te kijken of je idee uitgewerkt kan worden. Dat kan ook!

Het eindresultaat:

  • Een werkend prototype
  • Een flitsende presentatie incl. ROI berekening

Slides Mendix it-bedrijf

Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Manager
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen