Excel applicatie: zelf maken of een low-code app laten bouwen? [Part I]
developer behind laptop

Excel applicatie: zelf maken of een low-code app laten bouwen? [Part I]

Je bent waarschijnlijk al jarenlang bekend met Excel. Vroeger op de middelbare school maakte je er simpele berekeningen mee en mooie grafieken voor je presentatie. Nu in het bedrijfsleven ontwerp je ingewikkelde spreadsheets. Veel Excel experts kennen ondertussen ook de programmeertaal van VBA om processen te automatiseren. In dit artikel bespreken wij de voor- en nadelen van het gebruik van een Excel applicatie.

Bob vdP
Kan ik met je meedenken?

Wil je een prijsindicatie of
sparren over de mogelijkheden?

Mail Bob van der Panne
Of bel naar 0618488698

Wellicht ook interessant:

Waarom overstappen van Excel naar low code applicatie de juiste keus is [Part II]

• Business Acceleration

illustration with computer

Voorbeeld van digitaal middel-kleinbedrijf

Hoe we van jouw bedrijf een IT-bedrijf maken

• Business Acceleration

Deze alt tag