Gillz fit het nieuwe jaar in!
doing the dishes

Gillz fit het nieuwe jaar in!

Het begin van het nieuwe jaar is voor veel mensen hét moment waarop ze beginnen met hun goede voornemens. Afvallen, gezonder eten, meer sporten, minder drinken, je kent ze wel.

Heel goed natuurlijk maar voor veel mensen ook lastig om vol te houden. Maar niet voor de mensen bij Gillz, die al in december zijn begonnen met het dragen van hun Fitbits. Een handige gadget ter ondersteuning van hun goede voornemens en een gezondere levensstijl. De Fitbit registreert activiteit, sport, hartslag en slaap en stuurt onder andere reminders om te bewegen.

Zo worden de Gillz medewerkers gemotiveerd om eens wat vaker achter het beeldscherm vandaan te komen, voldoende te bewegen en gezonder te gaan leven. En gezonde medewerkers zijn gemotiveerder, leveren beter werk, zijn minder vaak ziek en dat zie je terug in jouw applicatie!

Wearables

Een Fitbit is een apparaat dat beweging en slaap registreert, ook wel wearable genoemd, een device dat op het lichaam gedragen wordt. Naast wearables voor de gezondheid zijn er meer varianten: zo zijn er de smartwatches als de Pebble en de Apple Watch maar ook augmented reality wear als de Google Glass. Deze devices zullen we steeds vaker gaan zien, vaak in combinatie met intelligente apps, om ons leven beter/gezonder/eenvoudiger maken!

Fitter

Een voorbeeld van zo’n intelligente app is Fitter. Deze app gebruikt data van wearables zoals een Fitbit, maar ook data die je zelf invoert als eten en drinken. Dit alles levert een ‘Fitter score’ op. Dit zegt wat over je gezondheid. Een week lang een goede ‘Fitter score' wordt beloond door jouw verzekeraar en/of werkgever. Gaandeweg geeft de Fitter app ook advies voor je leefstijl, denk aan tips over wat gezonde voeding is of niet maar ook of je wel genoeg slaapt.

Fitter, best possible you

Ook een intelligente app?

Kortom, Gillz, hét bureau voor de ontwikkeling van jouw intelligente apps maakt hier zelf ook gebruik van. Wil je mee in deze trend, bekijk dan eens de mogelijkheden die Gillz te bieden heeft. Nieuwsgierig geworden hoe het is om zelf ook te werken bij een bedrijf waar de nieuwste ontwikkelingen én de gezondheid van medewerkers centraal staat? Neem dan eens contact met ons op!

Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Directeur
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen