Zo komt jouw applicatie, website of welke online oplossing dan ook echt tot leven
Gillz richt nieuwe business unit Gillz Marketing B.V. op

Gillz lanceert nieuwe business unit Marketing

Gillz Marketing. Onze eerste concrete stap om jou een complete IT-dienstverlening te leveren. Daar zijn wij bij Gillz natuurlijk enorm trots op! We zien dat de markt verandert, waardoor online marketing en data-driven werken geen wens, maar een vereiste is geworden voor iedere moderne bedrijfsvoering. Daarnaast wordt online marketing steeds technischer. Een goede samenwerking tussen marketing en development is daarom essentieel. Met de oprichting van de Online Marketing business unit zijn wij daar klaar voor!

Natuurlijk kunnen wij jou al jaren helpen bij het ontwikkelen van een mobile app, goed werkende website, of de realisatie van jouw droomplatform. Alleen daar stopt het niet. Sterker nog, jouw online reis begint daar pas. Hoe ga je nu jouw doelgroep bereiken? Hoe zorg je ervoor dat jouw doelgroep ook klant wordt? En nog belangrijker: klant blijft? Hier heb je vast goede ideeën over, maar hoe pak je dat vervolgens aan. Met Gillz Marketing kunnen we jou daar nu mee helpen. Zo komt jouw applicatie, online platform, website of welke online oplossing dan ook echt tot leven.

Als klant wil je ondersteund worden in het gehele proces. Hierin heeft Gillz als visie dat we met behulp van aparte business units het gehele proces van de klant, van (concept) ontwikkeling tot en met exploitatie, kunnen ondersteunen en de klant hierin kunnen opleiden. Zo gaat er geen waardevolle kennis verloren bij oplevering van een project, maar werken we er hard aan om van elk bedrijf een IT-bedrijf te maken. Gillz Marketing is dan ook de eerste concrete stap in het leveren van een complete IT-dienstverlening en daar zijn wij binnen Gillz enorm trots op!

“We zijn erg enthousiast dat we Online Daadkr8 opnemen binnen de Gillz-familie. Marketing automation is een groeiende markt en deze strategische uitbreiding past naadloos op onze groeiambities.”
— Bart Evers | Algemeen Directeur


Relevante zichtbaarheid & Marketing Automation

Online advertentiecampagnes opzetten en beheren. Een betere vindbaarheid in Google. Inzicht in het gedrag van jouw websitebezoekers en het automatiseren van talloze marketingprocessen. Allerlei vraagstukken waar wij je nu mee kunnen helpen. Kortom, we creëren relevante zichtbaarheid, helpen je om in contact te blijven met jouw bezoeker en deze om te zetten in warme leads. Door jouw online marketing zo goed mogelijk door te meten, leren we jouw doelgroep nog beter te begrijpen. Met deze waardevolle informatie gaan we vervolgens aan de slag om de conversie nog verder te optimaliseren. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Je kunt al onze nieuwe marketing diensten hier vinden.

“We hebben al jaren een goede samenwerking met Online Daadkr8. De hands-on mentaliteit, zonder het grote plaatje uit het oog te verliezen, past goed bij de werkwijze van Gillz.”
— Bob van der panne | Commercieel Directeur Gillz


Het ontstaan van Gillz Marketing

Gillz marketing is ontstaat uit een samenwerking tussen Gillz en marketingbureau Online Daadkr8. Binnen Gillz zagen wij een steeds grotere vraag naar Online Marketing oplossingen. Tegelijkertijd kreeg men binnen Online Daadkr8 te maken met een stijgende vraag naar technische ondersteuning. Dus was het samenvoegen van onze bedrijven een logische stap waardoor wij jouw bedrijf nog beter kunnen ondersteunen.

“Online Daadkr8 heb ik op 4 april 2016 opgericht en richtte mij toen vooral op zoekmachine optimalisatie (SEO) en online adverteren (SEA). De afgelopen 3 jaar is Online Daadkr8 elk jaar gegroeid en daardoor nu uit zijn jasje gegroeid. En dus is het tijd voor de volgende stap...”
— Arjan Griffioen | Directeur Gillz Marketing


Wat verandert er concreet voor jouw bedrijf?

Neemt jouw bedrijf momenteel al een dienst af bij Gillz of Online Daadkr8? In eerste instantie verandert er nog weinig, behalve dat de naam Online Daadkr8 verandert in Gillz Marketing. De huidige werkzaamheden zullen uiteraard gewoon doorgaan en Arjan blijf ook gewoon jouw contactpersoon. Daarentegen verandert er wel veel in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden. Door de Integratie van Gillz Marketing in ons moederbedrijf zijn wij nog beter in staat om jouw app, bedrijfsapplicatie of website op de kaart te zetten. Met bedrijfsoplossingen als zoekmachineoptimalisatie (SEO), online adverteren (SEA) en marketing automation werken we toe naar relevante zichtbaarheid voor jouw bedrijf.

Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Arjan Griffioen
Arjan Griffioen
Directeur Gillz Marketing
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen