Hoe wij van jouw bedrijf een IT-bedrijf maken
RTL Z - De Barometer - Gillz

Gillz te zien in tv-programma De Barometer op RTL

Gillz was te zien op RTL! Ons team schitterde In het programma De Barometer. Een programma waar succesverhalen van Nederlandse ondernemingen worden gedeeld. Met dit keer in de hoofdrol ons mooie bedrijf: Gillz. In het item vertellen we meer over onze visie op IT, de Gillz werkwijze en hoe we andere ondernemingen ondersteunen dankzij onze jarenlange ervaring in app development, low-code en het opleiden van personeel.

Ontwikkelpartner en opleider in één

Elk bedrijf een IT-bedrijf is waar wij in geloven. Ons doel is om jouw bedrijf op weg te helpen digitaal te transformeren. Het aannemen van developers, online marketeers en business analisten is een kostbare investering, daarom helpt Gillz met het bouwen van IT-teams.

De laatste jaren krijgen wij enorm veel aanvragen om het personeel van onze klanten op te leiden. Dat doen wij door middel van traineeships. Zo helpen wij bij het opbouwen van een state-of-the-art bedrijfsplatform en leiden we direct werknemers op om in de toekomst deze bedrijfsapplicaties door te kunnen ontwikkelen. Op deze manier dragen wij echt bij aan de digitale transformatie van onze klanten. En dat is zo gaaf om te zien!

Benieuwd naar wat Mendix nog meer kan doen ten opzichte van Excel? Download dan nu ons whitepaper: "The business that outgrew Excel".

› Download direct gratis

Whitepaper: The business that outgrew Excel - by Gillz

Gemaakt om te ontwikkelen

Wat wij het liefst doen? Dingen maken! Bedrijfsapplicaties, mobile apps, CRM-systemen, API-koppelingen, websites en design systems, we maken het allemaal. Wij hebben namelijk een team vol specialisten op het gebied van backend development, front-end development, UX-design, UI-design en Mendix low-code development. In principe kunnen deze helden alles maken. Ook voor jouw bedrijf!

Onze standaard is heel simpel. Bij elk project vragen wij onszelf af: “Zou ik dit zelf willen gebruiken?”. En we gaan net zolang door totdat we deze vraag volmondig met “JA!” kunnen beantwoorden. Dat is wat ons, Gillz, onderscheid van andere IT-partners.

Het hebben van een goede app duidt niet alleen op innovatiekracht van een organisatie, maar is vandaag de dag belangrijk om relevant te blijven.

› Lees hier meer

Mobile app development

Creëren, opleiden en vooral ook exploiteren

Digitaal ondernemen stopt niet bij het hebben van een bedrijfsapplicatie, website of app. Door het inzetten van de juiste middelen en deze gaandeweg te optimaliseren, helpen wij organisaties ook om de gewenste gebruikers naar de desbetreffende kanalen (e.g. website of app) te leiden en te converteren. Zo maken wij jullie websites, mobiele app en bedrijfsapplicaties nog doeltreffender.

Ontdek hoe je met Marketing Automation effectievere campagnes opzet
› Download het Marketing Automation Playbook

Download het Marketing Automation Playbook

Wellicht ook interessant:

Download het whitepaper: Excel to Mendix

Android en iOS mobiele app ontwikkeling

Download het Marketing Automation Playbook

SharpSpring cover

Mediapartners van Gillz

Emerce - Gillz
RTL Z - Gillz
Het Algemeen dagblad - Gillz