Samen transformeren wij de Maakindustrie in een Smart Industry
Manufacturing Gillz and Enginia

Gillz trots partner van Enginia

Binnen de Maakindustrie is een revolutie gaande. Software en IT worden alsmaar belangrijker. Deze revolutie wordt ook wel Smart Industry, Industrie 4.0 of Digitale transformatie genoemd. Bedrijven uit de Maakindustrie hebben de behoefte om flexibel te kunnen produceren met hoge productiviteit en een korte Time to Market en tegelijkertijd hun producten en het proces te kunnen optimaliseren aan de hand van data.

Samen met Enginia helpen wij bedrijven uit de Maakindustrie bij het bereiken van hun ambities. Met onze kennis en kunde in het ontwikkelen van maatwerk bedrijfsapplicaties, Mendix Low code & Mobile app development en Enginia’s kennis en ervaring binnen de Maakindustrie en als premium partner van Siemens Digital Industries Software gaan wij van de Maakindustrie een Smart Industry maken!

Siemens
Enginia
Gillz
Mendix

Smart Industry en Industrie 4.0

Het bestaansrecht van een Maakbedrijf hangt af van het vermogen om te blijven innoveren. Innoveren op het gebied van productontwikkeling, bedrijfsprocessen, customer focus, maar ook aantrekkelijk werkgeverschap. IT is dan ook niet meer weg te denken uit de Maakindustrie. We zijn inmiddels al gewend met PLM, CAD en ERP software, maar om echt innovatief te zijn wordt er meer verwacht. Gillz en Enginia gaan jou daarbij helpen. Samen kijken we naar jullie huidige IT-landschap, de kritieke succesfactoren van jouw organisatie (CSFs) en jullie ambities. Daarna gaan we aan de slag om deze ambities te verwezenlijken. Zo maken we ook van jouw bedrijf een IT-bedrijf!

Vraag direct een informatiegesprek aan

Vraag nu een gesprek aan
Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Manager
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen