Gillz wordt Mendix partner

Gillz wordt Mendix partner

Gillz levert steeds vaker intelligente webapplicaties die de levens van onze klanten eenvoudiger maken. Continu zijn we daarin op zoek naar nieuwe mogelijkheden om deze applicaties beter en sneller te ontwikkelen. Op deze manier kan een webapplicatie snel mee veranderen met de wensen van de business.

Mendix: build at the speed of ideas

Mendix is het nieuwe ontwikkelplatform wat wij hiervoor inzetten. Met Mendix ontwikkelen we multi-device applicaties, met een eigen data model en complexe business logica sneller dan met elke andere ontwikkeltaal. Integreren met externe systemen - of verouderde systemen - is eenvoudig, met de visuele tools van Mendix. Daarom is Gillz vanaf 1 oktober officieel Mendix partner.

Mendix partner

Als Mendix partner is Gillz in de toekomst nog beter in staat om wensen - nieuwe functionaliteit of verbeteringen - sneller te ontwikkelen. Dit is mogelijk door de integratie van een agile project management tool in Mendix. Hierdoor staan jouw of onze ontwikkelaars in nauwer contact met de business.

Mendix voor jouw business

Weten hoe Mendix jouw business extra slagkracht kan geven? We vertellen je graag meer over Mendix, succesvolle cases bij gerenommeerde bedrijven en hoe dit past in jouw organisatie.

[gravityform id="5" title="true" description="true"]

Over Mendix

Mendix stelt organisaties in staat hun digitale doelen te realiseren door een moderne, software-gedreven ervaring te bieden aan klanten, partners en medewerkers. Ons open platform brengt IT en business samen bij het bouwen, integreren, in gebruik nemen en beheren van innovatieve applicaties. Dit met de snelheid die essentieel is in de huidige competitieve markt. Klanten behalen al binnen enkele dagen, in plaats van maanden, een grote ROI door verbeterde samenwerking binnen teams, model-gedreven ontwikkeling, een cloud-based applicatie Platform as a Service (aPaaS), flexibiliteit en besparing. Meer informatie op mendix.com.

Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Manager
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen