Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics biedt inzicht in allerlei zaken die belangrijk kunnen zijn voor jouw website, het is bijna alsof je kunt mee kijken op de schermen van de gebruikers.

Google Analytics biedt oneindig veel mogelijkheden. Met Analytics van Google kunt u in detail zien in welke regio uw website het meest wordt bekeken, via welke apparaten, besturingssystemen en zelfs in welke schermresolutie. Naast deze mogelijkheden biedt Google Analytics ook inzicht in een aantal andere dingen.

Eén daarvan is bezoekersstatistieken, hiermee kunt u zien hoeveel bezoekers uw website heeft gehad, hoeveel pagina’s er per bezoek worden bekeken en hoelang een gemiddeld bezoek duurt.

Naast het verkeer op uw website biedt Google Analytics inzicht in de bronnen. Zo kun je zien via welke kanalen de website wordt bereikt. Bijvoorbeeld via zoekmachines of via een verwijzing van een andere website. Daarnaast kun je zien welke zoekwoorden men heeft gebruikt en welke kanalen de meeste conversie opleveren, ook kan de laadtijd van pagina’s worden bekeken, wanneer een pagina wordt weg geklikt etc. Kortom Google Analytics biedt inzicht in allerlei zaken die belangrijk kunnen zijn voor jouw website, het is bijna alsof je kunt mee kijken op de schermen van de gebruikers.

Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Manager
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen