Growthsourcing stimuleert de adoptie van innovatie en bedrijfscultuur
Growthsourcing het nieuwe detacheren

Growthsourcing het nieuwe detacheren

Wil je als bedrijf relevant blijven in de markt, dan kan je niet meer zonder een doordachte IT-strategie. Voor het uitdenken, implementeren en doorontwikkelen van bedrijfssoftware of het opzetten van online marketing huren bedrijven vaak specialisten in. Dure krachten die het bedrijf enorm helpen gedurende de contractperiode, maar vervolgens het bedrijf achterlaten met een enorme knowledge gap. Dat moet anders.

“Growthsourcing is het inhuren van externe specialisten die gedurende de ontwikkel- en implementatiefase van IT-projecten huidig personeel opleidt.”
— Daniël Schneiders


De kracht van Growthsourcing

Bij het detacheren van specialisten gaat vaak veel kennis en kunde verloren nadat een IT-project wordt afgerond. Dit leidt ertoe dat een bedrijf niet daadwerkelijk in staat is om het uiterste uit hun digitale bedrijfsvoering te halen. Door gebruik te maken van Growthsourcing is er geen sprake van kennisverlies.

Vroegtijdige betrokkenheid bij innovatieprojecten

De kracht zit hem in het vroegtijdig opleiden van werknemers. Binnen Growthsourcing vervult de ingehuurde specialist niet alleen de rol van uitvoerder en adviseur, maar ook die van coach en opleider. Zo worden werknemers vroegtijdig betrokken bij het proces van digitalisering. Door werknemers tijdens het proces al te betrekken neemt de kans op weerstand jegens innovatie af. En daarmee ook de kans op het falen van de digitale transformatie.

Leren van experts met ruimte voor pionieren

Echt innoveren houdt in dat je dingen op een andere manier gaat doen. Dat is soms eng, zeker voor ervaren krachten. Daarom is niets mooier dan het kunnen pionieren met een ervaren specialist aan je zijde. Zo komt Growthsourcing niet alleen ten goede aan de adoptie van innovatie, maar draagt het ook positief bij aan de cultuur van een bedrijf.

Elk bedrijf een IT-bedrijf

Binnen Gillz geloven we in de kracht van een goed digitaal team. Alleen zo blijft jouw bedrijf competitief. Heb je nog geen digitaal team? Of bezit jouw team nog niet alle benodigde competenties? Geen probleem. Om van elk bedrijf een IT-bedrijf te maken helpen onze app development en online marketing specialisten jou door middel van Growthsourcing. Voor meer informatie mail Daniël Schneiders of bel naar 0172 – 785 464.

Sparren over de mogelijkheden? Dat is geen enkel probleem!
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Manager
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen