iOS 8.1.3 Minder ruimte nodig om updates te installeren
apple

iOS 8.1.3 Minder ruimte nodig om updates te installeren

Niet voor iedere iPhone / iPad gebruiker is de laatste update naar iOS8 soepel verlopen. Het nieuwe besturingssysteem van Apple gaf mogelijk de melding om 5,6 GB aan ruimte nodig te hebben voor de installatie ervan.

Inmiddels is iOS 8.1.3 beschikbaar. Eén van de belangrijkste toevoegingen is dat er voortaan minder opslagruimte nodig is om software updates te installeren. Handig voor als je even niet over een computer met iTunes beschikt om je apparaat mee te updaten.

Verder zorgt de nieuwe versie van iOS voor betere stabiliteit en verbeterde prestaties. Of dit voor de oudere toestellen ook geldt, is een vraag die momenteel onbeantwoord blijft.

Wel kunnen we vertellen dat er bij de nieuwe versie van iOS een aantal problemen zijn verholpen.

• Invoeren Apple ID voor berichten en facetime
  • Spotlight zoekresultaten die nu wel apps laten zien
  • Multi-task gebaren werken weer op de iPad

Echter is het niet zo dat elk apparaat met iOS 8 te maken had met bovengenoemde problemen.