De juiste Mendix partner

De juiste Mendix partner

Wie zijn bedrijfsprocessen wil versnellen weet dat Mendix uitkomst kan bieden. De juiste partner is daarbij een must. Een goede sparringpartner is een waardevolle aanvulling voor jouw Mendix team.

Wie zijn bedrijfsprocessen wil versnellen weet dat Mendix uitkomst kan bieden. De juiste partner is daarbij een must. Een goede sparringpartner is een waardevolle aanvulling voor jouw Mendix team, het biedt:

  • Up-to-date kennis Het biedt toegang tot best practices uit de praktijk. Dit zorgt voor kwaliteit en verkort de doorlooptijd. Je kunt verder sparren over nieuwe Mendix functionaliteiten en hoe deze ingezet kunnen worden in uw Mendix applicaties.
  • Extra capaciteit Je kunt ontwikkelwerk voor jouw volledige Mendix app uitbesteden of jouw vaste Mendix team versterkingen met ontwikkelaars, bijvoorbeeld bij een omvangrijke feature request uit de business.
  • Direct inzetbaar Een Mendix partner kan snel zorgen voor extra capaciteit om de eerder genoemde feature request binnen de deadline te implementeren.

Gillz als Mendix partner voor bedrijven

Gillz is officieel Mendix partner en het team van gecertificeerde consultants & ontwikkelaars heeft ruime ervaring met het ontwikkelen in Mendix. Ons team is continu in contact met de ontwikkelaars van Mendix. Dat verzekert ons dat wij jou in de gehele lifecycle van jouw applicatie optimaal van dienst kunnen zijn, en het maximale uit Mendix halen voor jouw bedrijfsapplicatie. Gillz staat klaar voor jou als Mendix partner. Kies voor de toekomst van je organisatie, kies Gillz.

Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Manager
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen