Nieuwe medewerker: Marick Hoeijenbos

Nieuwe medewerker: Marick Hoeijenbos

Sinds 3 september 2018 hebben wij er een nieuwe medewerkers bij. Marick Hoeijenbos volgt bij ons een traineeship als Mendix Business consultant. Binnen enkele maanden hoopt hij een junior Mendix developer te zijn. Met zijn komst wordt het Mendix team versterkt, zodat Gillz zich nog meer kan focussen op het ontwikkelen van Mendix apps.

Marick Mendix developer bij Gillz

Over Marick Hoeijenbos

Bij het vorige bedrijf waar Marick Hoeijenbos werkte, heeft hij meegeholpen met de opzet van een Europees hoofdkantoor in IoT-alarmsystemen. Naast het continu verbeteren van bedrijfsprocessen, schoof de betrokkenheid steeds meer richting productverbetering van apps in samenwerking met alarmsystemen. Marick is creatief, kan goed out of the box, en soms zelf zonder box, denken. Dit resulteert in oplossingen met direct toegevoegde waarde en een voorsprong op concurrentie. Zijn doorgaande focus op klanttevredenheid geeft net dat beetje extra waarin hij zich onderscheidt van anderen. Deze kwaliteit heeft hij verkregen toen hij bij een awardwinnend bedrijf op dit gebied in dienst was.

Ik had mijzelf op een gegeven moment als doel voorgenomen om apps te kunnen maken. Dit leek een idee voor de lange termijn, een meerjarenplan. Maar met Mendix bleek dit ineens op zeer korte termijn mogelijk. Gillz leek mij hier het perfecte bedrijf voor. Zij hebben veel ervaring met low-code en traditioneel programmeren. Daarnaast werken zij aan continue verbetering en on the edge van wat er nu mogelijk is. Dat doe ik ook.

Combineer Marick zijn eigenschappen en interesses en het is te begrijpen waarom hij het Mendix-platform heeft gekozen om zich in te specialiseren. Met Mendix kunnen ideeën snel worden vertaald in een app en wordt er continu geïnnoveerd. Nu Mendix ook een kapitaalinjectie heeft gekregen zullen de ontwikkeling en mogelijkheden van Mendix zelf ook steeds volwassener worden.

Wil je een prijsindicatie of sparren over de mogelijkheden?
Bob vdP
Bob van der Panne
Commercieel Manager
Kan ik met je meedenken?
1
Versturen